40Wins Posted Wednesday at 05:10 AM Posted Wednesday at 05:10 AM 7 hours ago, akisaki said: Da pitamo hiljade Ujgura koji su se pridruzili Islamskoj drzavi? 😀 Jedan od besmislenijih postova na forumu (u velikoj konkurenciji), na nivou: Pa šta ako je Sloba čistio Albance, da pitamo one što su bili uz Adema Jašarija. 4
Jezebel Posted Wednesday at 05:13 AM Posted Wednesday at 05:13 AM 16 hours ago, DJORDJE said: Kina sa druge strane svake godine pogubi po par hiljada ljudi, a srpski humanisti ni da trepnu. I Iran je tu veoma blizu da stigne Kinu po broju izvrsenih smrtnih kazni. "We already have the world record of hangings after China." Jafar Panahi Iranian filmmaker. 3 1
Jezebel Posted Wednesday at 05:22 AM Posted Wednesday at 05:22 AM 8 hours ago, Stiletto said: Ni jedan kapitalizam nije ubio četrdeset miliona ljudi, sopstvenih građana, glađu. Kinu si prva pomenula ti. A in my humble opinion direktno jesi poredila Kinu i SAD. Jos uz dodatak da komunizam/socijalizam/etc kao politicki sistem postoji vremenski najkrace u istoriji i time ga cini (sistem) jos naknadno najubitacnijim. 3
Barkley#34 Posted Wednesday at 06:34 AM Posted Wednesday at 06:34 AM 1 hour ago, 40Wins said: Jedan od besmislenijih postova na forumu (u velikoj konkurenciji), na nivou: Pa šta ako je Sloba čistio Albance, da pitamo one što su bili uz Adema Jašarija. Jedno ne isključuje drugo.
fancy Posted Wednesday at 06:50 AM Posted Wednesday at 06:50 AM 1 hour ago, 40Wins said: Pa šta ako je Sloba čistio Albance, da pitamo one što su bili uz Adema Jašarija. Srbija '88+ i čuveno "oni su nama" koje je lagano dovelo do "sad ćemo mi njima". I onda su opet oni nama. I dalje nam. 4
Stiletto Posted Wednesday at 07:20 AM Posted Wednesday at 07:20 AM 10 hours ago, Helena said: Šta želiš da kažeš, sem frljanja brojkama? Istinu, samo istinu i ništa drugo osim istine. I to nisu brojke, već ljudi. Muškarci, žene, deca. Ljudi. Pisala si ovde da si medicinski radnik i da si radila u Hitnoj pomoći. Kad su vas zvali povodom neke teške saobraćajne nesreće, pa stignete na mesto događaja i vidite poginule i povređene, da li ti je bilo bar malo žao tih ljudi? Ili si se samo frljala brojkama u izveštaju? Neću više o tome na ovoj temi, šiznuće moderacija.
Helena Posted Wednesday at 07:31 AM Posted Wednesday at 07:31 AM 3 minutes ago, Stiletto said: Istinu, samo istinu i ništa drugo osim istine. I to nisu brojke, već ljudi. Muškarci, žene, deca. Ljudi. Pisala si ovde da si medicinski radnik i da si radila u Hitnoj pomoći. Kad su vas zvali povodom neke teške saobraćajne nesreće, pa stignete na mesto događaja i vidite poginule i povređene, da li ti je bilo bar malo žao tih ljudi? Ili si se samo frljala brojkama u izveštaju? Neću više o tome na ovoj temi, šiznuće moderacija. Ja bih ti odgovorila, ali će mi ta moderacija obrisati odgovor. Mislila sam da će neko reći da sam napisala da Kina deluje kao oaza. I da nisam prva pomenula...ALI.. ...nema veze. Na svaki način, u svetu u kome luduje krpa od čoveka i pre njega drugi, gud gajs su bili upetljani u sve moguće i nemoguće ratove, onaj drugi ludak divlja po Ukrajini 3 godine, a uvek se pomene Kina.
40Wins Posted Wednesday at 08:07 AM Posted Wednesday at 08:07 AM 1 hour ago, Barkley#34 said: Jedno ne isključuje drugo. Ne isključuje nužno, ali u ovom slučaju, represija nad Ujgurima traje decenijama, mnogo pre pojave ISILa, tj ISIL je poslužio samo kao povod za dodatnu torturu nad tamošnjim stanovništvom, sa ciljem brisanja identiteta, religije i asimilaciju u Han etnos. 1
Barkley#34 Posted Wednesday at 08:18 AM Posted Wednesday at 08:18 AM Više sam referisao na drugi deo tvog posta.
Recommended Posts