wwww Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 (edited) McL, sme da se napise i neko drugo misljenje od onog da je ova trava spora? 😄 Elem, Beretini izvuce 5. set. Struff se zubima drzi u mecu. Edited July 6, 2019 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endimion Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Za njih bi i led bio spor Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 I otpadose Strufu zubi - Kukuskin prosao dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Pa kad 90% tenisera izjavi da je podloga spora, onda im treba valjda verovati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Na osnovu dosada odigranih mečeva i prostalih protivnika, može li neka prognoza: Federer-Nadal, dal će da se desi i ko pobeđuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 izasao OOP Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Samo mi nije jasno kako je dobio 2.servis, zar nije pravilo da onda dobije prvi servis?Zato je i zbunjen onako, mislim da se Lajani tu malo zahebao Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Pa jeste. Prvo je covek ostao zbunjen sto je Lajani za njega i u njegovo ime trazio celendz (mogao je da preinaci odluku linijskog ako je vec smatrao da je loptica na liniji), pa potom i ovom drugom odlukom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Bio je let. Valjda zato drugi servis. Ja sam tako razumeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Ali sudija je zvao aut na drugi servis, bio je celendz i pokazalo se da je dobra lopta, zar onda igrac ne dobija prvi servis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Ja sam razumeo da, ako je aut na drugi servis zvan posle leta, da se onda ponavlja drugi servis. Tako je Lajani objašnjavao Federeru. Znači redosled je bio, Let, Out, Challenge, Dobra lopta....i valjda zato, što je prvo bio let, onda ide drugi servis. Ja sam tako razumeo, ne tvrdim da sam dobro razumeo niti da sam u pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Mozda je takvo pravilo, ali znam da do sada nikad nisam videla da se posle celendza na drugi servis da drugi servis, a ne prvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Meni je to jedino logično. Mislim ono....logičnije mi je da je takvo pravilo i da mi to ne znamo s obzirom da se jako retko dešava, nego da Lajani zaboravi da treba da se ponavlja čitav poen. Inače....kako sam ja video tu situaciju....Fed nije čuo ili razumeo da su zvali aut. Lajani neki Fedov gest protumači kao da traži čelendž što je i logično jer Fed gubi poen ako nema čelendža. Fed zapanjen pita šta? kako?. Ovaj mu kaže, aut je,ako ne čelendžuješ onda je dupla. OK then...kaže Fed. Fedov čelendž ispravan. I onda tek dolazi do ovog pitanja jel treba prvi ili drugi servis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Uhvatio sam sebe jutros da po prvi put iscekujem mec zenskog tenisa vise nego bilo koji muski (Koko Gof protiv Simone). Toliko je turnir krs. Gledaj bre ove ljude u R16 - Souza, Kukuskin, Beretini, Verdasko, Umber... sta je ovo, Marakec ili Vimbldon? Uzas jebeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Ako ću već iščekivati neki ženski meč, meni mnogo zanimljivije deluje Barty-Riske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Da bacim hejt na srednju nedelju W, najgora turnirska tradicija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Meni je to jedino logično. Mislim ono....logičnije mi je da je takvo pravilo i da mi to ne znamo s obzirom da se jako retko dešava, nego da Lajani zaboravi da treba da se ponavlja čitav poen. Inače....kako sam ja video tu situaciju....Fed nije čuo ili razumeo da su zvali aut. Lajani neki Fedov gest protumači kao da traži čelendž što je i logično jer Fed gubi poen ako nema čelendža. Fed zapanjen pita šta? kako?. Ovaj mu kaže, aut je,ako ne čelendžuješ onda je dupla. OK then...kaže Fed. Fedov čelendž ispravan. I onda tek dolazi do ovog pitanja jel treba prvi ili drugi servis. I meni se tako cini, ali nisam znala da je takvo pravilo, a po svemu, mislim da ni Roger nije [emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 (edited) Da...to je nešto što sam redovno radio svake godine na starom 4-umu. edit: mislim na hejt srednje nedelje W.-a Edited July 7, 2019 by Yi Sun Shin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 2 minutes ago, Boxy said: I meni se tako cini, ali nisam znala da je takvo pravilo, a po svemu, mislim da ni Roger nije I logično je, jer i da sudija nije zvao aut, svakako bi bio drugi servis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 I logično je, jer i da sudija nije zvao aut, svakako bi bio drugi servis Pa logicno je da u svakom slucaju bude 2.servis, ali kad nema neca, onda se da prvi servis Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 6 hours ago, McLeod said: Uhvatio sam sebe jutros da po prvi put iscekujem mec zenskog tenisa vise nego bilo koji muski (Koko Gof protiv Simone). Toliko je turnir krs. Gledaj bre ove ljude u R16 - Souza, Kukuskin, Beretini, Verdasko, Umber... sta je ovo, Marakec ili Vimbldon? Uzas jebeni. Upravo htedoh da napišem kako je osrednji nivo tenisa zabrinjavajuće slab. Osim Nika i Rafe (tri seta) ni jedan meč nije bio na nivou GS. Teško njesra. Srećom, tradicionalno preskačem prvu nedelju. The Championships počinje u sredu koja dolazi. Bukvalno na tri raunda spao. Tuga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Boris je imao nesto da izjavi (opleo po Lendlu ) https://metro.co.uk/2019/07/07/boris-becker-blames-ivan-lendl-for-alexander-zverev-failure-and-names-two-wimbledon-favourites-10124828/?ito=amp-share-twitter-poll Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohorozo Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Zverko da peva ako za desetak godina ne zavrsi u kolicima i sa vestackim kukom kao Lendlov prethodni pulen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts