Drug Crni Posted July 16, 2023 Author Share Posted July 16, 2023 Dodatak:mislim da nijedan ne može dobiti sa nulom..očekujem 4+ seta i više od 40.5 gemova Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 3-1 za Djokovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jcn Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 ja mislim da djokovic dobija 3-0 ili 3-1 znaci set hendi gemova 1.5 bi trebalo doci ko dobar dan.. cista dvojka na noleta 1.55 nije ni to za bacanje:).. srecno braco danas:).. idemo nole srbinee:).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Bravo Djere majstore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 (edited) Nisam imao vremena da gledam danas, videh Bublik-Thiem da je za 4-5 setova. Ako naletim na još nešto kad budem detaljnije proučavao, javiću se. edit: da gledam ha...da proučim ponudu. Đere-Nakašima još jedan meč koji prosto mami za 4-5 setova. Edited August 28, 2023 by advokat kuče, tečefon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 28, 2023 Author Share Posted August 28, 2023 Ja tražio da uplatim finale Alkaraz - Đoković,ali nijedna klada u kojoj imam nalog nije imala to u ponudi Čak ni Meridian koji je obično imao sve-i-svašta od outright/antepost igara.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 To bi bilo to što se tiče mene za ovaj turnir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassha Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 (edited) 16 hours ago, Drug Crni said: Ja tražio da uplatim finale Alkaraz - Đoković,ali nijedna klada u kojoj imam nalog nije imala to u ponudi Čak ni Meridian koji je obično imao sve-i-svašta od outright/antepost igara.. bet365 2.50 znaci nude 40% meni deluje kao value Edited August 29, 2023 by sassha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 29, 2023 Author Share Posted August 29, 2023 Nemam nalog..uplatio bih to rado po toj kvoti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jcn Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 ovi rez su nerealni narocito u muskoj konkurenciji, ispade lakse pogoditi zene.. ima li neko neki predlog za danas mozda? ja bi igrao ovaj under 19,5 na sabalenku, ili 5,5 hendi , ova 2-0 mi je bas mala kvota.. nesto od ova 2, kvote 1,42 i 1,45 u sokeru.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jcn Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 21 hours ago, jcn said: ovi rez su nerealni narocito u muskoj konkurenciji, ispade lakse pogoditi zene.. ima li neko neki predlog za danas mozda? ja bi igrao ovaj under 19,5 na sabalenku, ili 5,5 hendi , ova 2-0 mi je bas mala kvota.. nesto od ova 2, kvote 1,42 i 1,45 u sokeru.. ovo je proslo lagano.. imamo li neke predloge za danas mozda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jcn Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 evo ja da probam nesto, ostapenko-pera over 19,5 1,75 soccer srednji neki ulog.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 10, 2023 Author Share Posted September 10, 2023 Đoković - Medvedev više od 3.5 seta. Skromna kvota,ali jedina igra za koju sam uveren da će doći. Ne vidim 3:0 rezultat za bilo koga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Malo sam zevao po turnirima od jutros, Maxbet nudi ITF u Falunu. Pawelski - Dahlin mi je bilo interesantno na prvi pogled, kvota 1.78. Obojica klinci, 18 i 17 godina, ali deluje da je prvi talentovaniji i trenutno je mnogo bolje plasiran (476. vs 1015.) Igra se unutra, gde Dalin do sada nije nikada dobio mec, plus ako im se pogleda istorija meceva, Dalin nikada nije dobio nekog igraca iz top 500, Pavelski ima dosta pobeda nad top 500 igracima, igrao je vec preko 30 meceva na fjucersima ove sezone i osvojio tri. Verujem da je kvota ovakva jer je izgubio nedavno dva meca od igraca koji su tako oko 1000. mesta, ali deluje da je bolji u zatvorenom od Dalina trenutno. Dok sam ovo analizirao kvota je pala na 1.75, a u stranim kladionicama su vec na nekih 1.55 u proseku. https://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=2463081 Pa eto ko igra i danas da ubaci na neki tiket na sitno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jcn Posted January 14 Share Posted January 14 pozdrav braco, srecni praznici, srpska nova godina, ima li neko neke predloge za ao? ajde da se aktiviramo svi malo.. moj evo jedan jutarnji predlog sabalenka under 12.5 gemova, soker 1,33.. po meni promasena kvota, ne bi smela da bude veca od 1.2 a realno mi je jako da ovo dodje.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassha Posted January 14 Share Posted January 14 4 hours ago, jcn said: pozdrav braco, srecni praznici, srpska nova godina, ima li neko neke predloge za ao? ajde da se aktiviramo svi malo.. moj evo jedan jutarnji predlog sabalenka under 12.5 gemova, soker 1,33.. po meni promasena kvota, ne bi smela da bude veca od 1.2 a realno mi je jako da ovo dodje.. nothing yet, vezao tvoj under sa vaterpolom (Hrvatska protiv Madjara) u dabl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jcn Posted January 14 Share Posted January 14 5 hours ago, sassha said: nothing yet, vezao tvoj under sa vaterpolom (Hrvatska protiv Madjara) u dabl bravo, prosao dabl.. za veceras ista ova igra under 12.5 na gof protiv smidlove.. 1,33 kvota.. za ostalo pogledacu jos malo pa saljem.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassha Posted January 17 Share Posted January 17 (edited) Avanesyan - Kostyuk 1 4,30 mali ulog al dobra kvota pa moram da probam, gledao sam danas Ruskinju (Armenskog porekla) protiv Sakkari, jeste Sakkari igralo osrednje ili bolje receno toplo-ladno (ali daleko od katastrofe) ali me Avanesyan iznenadila pozitivno, mirna igra fura svoju igru relativno pametno/dobro kretanje, vrlo dobra defanziva & dosta takticki mudro i stabilno za WTA Edited January 18 by sassha slovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 18 Share Posted January 18 12 hours ago, sassha said: Avanesyan - Kostyuk 1 4,30 mali ulog al dobra kvota pa moram da probam, gledao sam danas Ruskinju (Armenskog porekla) protiv Sakkari, jeste Sakkari igralo osrednje ili bolje receno toplo-ladno (ali daleko od katastrofe) ali me Avanesyan iznenadila pozitivno, mirna igra fura svoju igru relativno pametno/dobro kretanje, vrlo dobra defanziva & dosta takticki mudro i stabilno za WTA Jeste. Samo je problem da to i Kostyuk radi dobro, ali na jačem nivou. Ono što je odigrala juče protiv Mertens je bilo fantastično Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 22 Author Share Posted January 22 Posle jako dugo vremena se htedoh malo pozabaviti teniskim klađenjem..podrazumeva se da je u pitanju outright igra..svestan sam da idem protiv verovatno i celog foruma i široke teniske javnosti,ali mene Novak nije ubedio da ima šta treba da ode do kraja ovaj put u Melburnu.. Znam i svestan sam da je idiotski baciti prognozu protiv čoveka kojem je Rod Laver arena druga kuča i gde ne gubi,ali loše mi je izgledao i pre A.Opena i startu turnira.. Ok,protiv Ečeverija je podigao igru,ali pre toga je bilo problema u igri..Manarino mi ipak nije pokazatelj.. Sad će biti još teže za njega..tu su i Siner i Karlos..iznenadio bih se (ali ne i šokirao) ako bi ispao već od Frica. Htedoh uplatiti sitno da NEĆE osvojiti titulu,ali nijedna klada u kojoj imam nalog to ne nudi u ponudi..iskreno,pojma nemam ni kolika bi kvota mogla biti..sudeći prema kvoti da osvaja,verovatno oko 2..a to je i malo tanka kvota ipak.. U svakom slučaju ovo je samo glasno razmišljanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassha Posted January 22 Share Posted January 22 4 hours ago, Drug Crni said: Posle jako dugo vremena se htedoh malo pozabaviti teniskim klađenjem..podrazumeva se da je u pitanju outright igra..svestan sam da idem protiv verovatno i celog foruma i široke teniske javnosti,ali mene Novak nije ubedio da ima šta treba da ode do kraja ovaj put u Melburnu.. Znam i svestan sam da je idiotski baciti prognozu protiv čoveka kojem je Rod Laver arena druga kuča i gde ne gubi,ali loše mi je izgledao i pre A.Opena i startu turnira.. Ok,protiv Ečeverija je podigao igru,ali pre toga je bilo problema u igri..Manarino mi ipak nije pokazatelj.. Sad će biti još teže za njega..tu su i Siner i Karlos..iznenadio bih se (ali ne i šokirao) ako bi ispao već od Frica. Htedoh uplatiti sitno da NEĆE osvojiti titulu,ali nijedna klada u kojoj imam nalog to ne nudi u ponudi..iskreno,pojma nemam ni kolika bi kvota mogla biti..sudeći prema kvoti da osvaja,verovatno oko 2..a to je i malo tanka kvota ipak.. U svakom slučaju ovo je samo glasno razmišljanje Pinnacle Djokovic osvaja 2.10 NE 1.76 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 22 Author Share Posted January 22 Na tako malu kvotu ne bih sigurno uplatio..ne vidim value u njoj,iskreno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted May 26 Share Posted May 26 Niko nista za RG?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 26 Share Posted May 26 A šta...to počelo !?!?!? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted May 27 Share Posted May 27 Ajde ja ču jedan upset alert. Tiafoe mislim da je danas u opasnosti kada pričamo o nosiocima. Od početka sezone na evropskoj šljaci ima 1-4. Bellucci kvalifikant koji ulazi u ovaj meč sa momentumom, posle 3 solidne pobede. Obično nisam nešto oduševljen njime na šljaci, ali gledao sam ga protiv Moro Canasa i stvarno igra jako dobro u ovom momentu. Radi se o levorukom igraču, što znači da če Francesov backhand biti na testu danas. Rafa če teško do dva seta danas. Pisao sam več na tenis topiku o njemu. Telo jednostavno ne može više da isprati ideju. Izgubio je mnogo na eskplozivnosti i snazi, što je uticalo na sve segmente njegove igre. Servis je lošiji, forehand manje prodoran, u odbrani ne može da stigne lopte koje je stizao ranije. Zverev na drugoj strani u ovom momentu jedan od glavnih favorita za osvajanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts