Helmet Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Ja bih izdvojio i jedan par zenskog tenisa. Liu- Zidansek, ne znam na osnovu cega je favorit Amerikanka, jeste u dobroj formi u zadnje vreme, ali Slovenka je namazana igracica i daleko iskusnija, ima vise teskih meceva za sobom i ne bi me iznenadilo da dobije, mislim da vredi probati na kvoti 2.1. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Ja nastavljam za zenskim tenisom: Kerber-Jacquemont 18.5 + Kerber mi ne uliva poverenje, mislim da retko ona koga moze da rasturi i cini mi se da mlada Francuskinja ima priliku ovde da udje u neizvestan mec. Jednostavno Kerber stizu godine i nije to vise to, prva ozbiljnija protivnica je pobediti, ako ne i Jacquemont. Sakkari-Muchova Slicno i ovde, nekako mi se cini da Sakkari nije u najboljoj formi i da sljakasica Muhova itekako ima sanse da udje u neizvestan mec. Muchova je cini mi se imala i neku povredu i lagano je dizala formu, nije odigrala mnogo meceva pred RG i mislim da na svezinu moze da odigra dobar mec danas. Kanepi-Hsdad E ovo je na cist osecaj, znate ono kada otvoris listu i na prvi osecaj pikiras neku utakmicu. Nekako imam osecaj da ce Kanepi da dobije Brazilku, mislim da se dobro spremila za RG i da je bolja igracica. Nesto slicno kao sinoc za Zidansek, cist osecaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 25, 2022 Author Share Posted May 25, 2022 Oprezno sa Kerber..^ Moze "lako" biti 2:0 u setovima..a onda vec hodas po tankoj zici..mada granica jeste niska.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 25, 2022 Author Share Posted May 25, 2022 Juce su dosli odlicni rezultati. Prosao je Rusuvuori,Garin je dobio,takodje lavrnjin Sousa..cak i Zidansek. Danas mi se ponuda ne dopada i jedino sto cu (mozda) uplatiti je pobeda Bencic nad Andresku. Mozda,na manji ulog jer ipak je u pitanju wta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Danas 3 od 3 , nadam se da je neko ispratio.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 25, 2022 Author Share Posted May 25, 2022 F.Tiafoe - D.Goffin 2 1.70 Soccer Ovo sam vec odigrao jer mislim da ce kvota dodatno da pada. Po meni,Gofan bolji i kompletniji igrac. U finoj formi ovog proleca..nije ni Tiafo bas los,ali mislim da je on igrac vise za tvrde terene. A upravo na takvima Belgijanac vodi 3-1 u medjusobnim mecevima. Ocekujem da na sljaci bude u prednosti. Gledao sam Tiafoa protiv Krajinovica u Rimu. Tesno je izgubio u dva seta..imao je relane prilike u oba,ali decision making mu nije jaca strana,teniska inteligencija onako..mislim da on nema dovoljno kvaliteta da na sljaci strplivo konstruise poene. Prednost dajem Gofanu,kvota je ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Danas da se proba na Lasla protiv Medvedeva. Očekujem i veliki broj gemova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 26, 2022 Author Share Posted May 26, 2022 Ja sam ispao ovca sto to nisam hvatao jos rano juce..otada su dosta popadale kvote na Djerea..a ima itekako rezona da se proba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Slazem se za Gofana. Opet idem na zenski tenis, pikirao sam ova dva para na smanjene gemove: Giorgi-Putinstveva 18.5+ Pegula-Kalinina 18.5+ Ocekujem teske meceve, ako neko hoce neka proba i na veci broj gemova, po meni nerealno male kvote na favorite. Mogu da se pojure i iznenadjenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 26, 2022 Author Share Posted May 26, 2022 Gofan isporucio Posto se gvozdje kuje dok je vruce,a kladionica igra dok kvote ne padnu,odmah sam uplatio ovo za sutra: G.Dimitrov - D.Schwartzmann 1 @1,65 Soccer Dimitrov je iznenadjujuce dobar ovog proleca. Stvarno fini nastupi na sljaci,sto se bas ne moze reci za Svarcmana. U Rimu je na jedvite jade dobio Kecmanovica npr.i to kad su Misu poceli da lome grcevi..Dimitrov ga je bukvalno razzneo u Madridu nedavno. Ok,Madrid,uslovi,loptica leti brzo..sve stoji,ali nije ni ova sljaka bas najsporija + loptica ovde ima nizi odskok sto ide Bugarinu u prilog. I ne znam sta se toliko moglo promeniti od Madrida da bismo sad videli drugaciji ishod. Grishina pobeda na simpaticnu kvoticu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 27, 2022 Author Share Posted May 27, 2022 Ovde je jedino Dimitrov u obavezi da se izvine za sramotnu partiju..58 neiznudjenih gresaka u tri kratka seta.. Da probam da popravim stvari A.Zverev - B.Nakashima hg1(-7,5) @1.80 Igram da ce Zverev dobiti sa minimum 8 gemova razlike. Nemac se vraski namucio protiv Baeza u proslom kolu,ali Baez je zeznut protivnik. Nakashima,medjutim,ne bi trebalo da predtsavlja ozbiljnu pretnju. Vidim neku 6-3 6-3 6-3 ili i laksu pobedu za Zvereva C.Alkaraz - S.Corda hg2(+7,5) @1.70 Ovde igram da Korda nece izgubiti sa vise od 7 gemova razlike. To je ona veca granica,mada mislim da moze da se proba i normalna od 6,5 gemova. Korda ga je nedavno dobio u Monte Karlu. Alkaras ce verovatno ovo dobiti,ali mislim da ce biti tesnije nego sto se ocekuje. Oba para sam odigrao u Mozzartu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 27, 2022 Author Share Posted May 27, 2022 I tako..4 pogodjena singla zaredom su obrisana sa ovim danas.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Ja sam predhodna dva dana pogodio jos 4 para zena sa ovom igrom 18.5+. Po meni dosta dobro to izlazi, uvek trazim po 2 para i tu se oko 2 kvota izvuce. ALi sam bio u nekoj frci pa nisam nista pisao. Danas bas tanka ponuda. Muskarci smesne kvote, ne znam sta da igram tu... Sto se zena tice, ovo mi je zapalo za oko: Teichman-Stephens 18.5+ Gauf- Mertens 19.5+ Ja ovde ocekujem neizvesne meceve, igracice su mi jednostavno takve da mi ovo mirise po3 seta. Sve4 imaju minus faze, i nekoliko puta sam padao zbog toga pa sam ih popamtio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Ja ću da ispratim Runea sa nekom sitnijom uplatom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Ja ću sutra za sve pare Alcaraz-Zverev 4-5 setova. Nije Sašica tolika sisica da ga ovaj onako naduva dva puta zaredom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Nije da ti namjerno kontriram, ali imam osjećaj da će Alcaraz baš da ga ugazi. Ja ću odigrati 3:0 na Španca ako bude kvota barem 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 31, 2022 Share Posted May 31, 2022 Znači biće 3:0 za Zvereva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Legnem malopre da odremam nakon teškog dana u office-u, i u nekom polubunilu sanjam Dariju Kasatkinu. S obzirom da mi nije erotski privlačna pa da to bude razlog tih snoviđenja, jedino drugo što mi pada na pamet je da odigram da osvaja RG, za neku sitniju dinaražu. Videću još ko najbolje plaća pre početka sutrašnjih ženskih polufinala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 1, 2022 Author Share Posted June 1, 2022 Meni se prvi put desilo da omasim sve outright igre koje sam uplatio. Jbg,morao je pre-ili-kasnije i takav GS da se dogodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 (edited) ...To be or not to be? Šta kažete drugari? Edited June 2, 2022 by Andrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 3 hours ago, Andrej said: Šta kažete drugari? Rekao bih ti da čovek treba da pojuri svoje snove....but than again, moj prethodni post me demantuje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Ja ću danas da probam hendikep dvojku setovi na Hurkača protiv Mede. To suštinski znači da neće biti 2:0 za Medvedeva. Ako je Meda mogao da pukne dva seta na travi prošle nedelje od tamo nekog Von Rihthofena može vala jedan i od Hurkača. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jcn Posted June 25, 2022 Share Posted June 25, 2022 pozdrav svima, sta mislite da se malo aktiviramo za vimbldon, narocito ove prva 2-3 kola kad je ponuda siroka, da pokusamo da analiziramo neke meceve i stvari da pokusamo da zaradimo nesto:)? malo da probamo svi da se aktiviramo da pokrenemo ovu rubriku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 26, 2022 Author Share Posted June 26, 2022 Ja sam jedino probao sa uplatom da Fritz ulazi u polufinale. Kvota 10.71. Tu su mu Felix,Cilic..koji su itekako pobedivi igraci,ali i Nadal kojeg je dobio u IW (iako GS turniri su nesto drugo). Kvota je veoma izdasna,ne zahteva veliki ulog. Za mene dovoljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 U BB ima igra "Igrač osvaja set", koju ne vidim u nekoj varijanti u Socceru ili Mozzartu koje uobičajeno posećujem ( Daju hendikep setove -1.5 na favorita, a ne -2.5 što bi bilo to.... ) Ruud - Ramos Vinolas Von Rijtooven-Delbonis oba para igrač dva osvaja set ( rezultat neće biti 3-0 ) kvota 3.22. U prvom paru oba igrač su kršine par ekselans na travi. Vinolas vodi 4-1 u međusobnim, ima dovoljno iskustva, valjda će uspeti da čalabrcne jedan set. U drugom paru imamo ovog lika za kog niko nije čuo do pre 10 dana kome je ovo prvi nastup u glavnom žrebu nekog GS i kome će guza da radi ko meduza.... ja verujem da iskusan profi kao što je Delbonis neće "otići nežno u tu dobru noć" i da može napraviti nešto. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts