SunZero Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 (edited) 5 minutes ago, Knipex said: Kakve njuške 😂 Toza vec zamislja kako ce Augentaler opet da da autogol i kako ce Jovanca i Kanjas da iscepaju Efemberga Edited August 29, 2019 by SunZero 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 2 minutes ago, Knipex said: Kakve njuške 😂 toza- abraham simpson mrkela- mrkela terza - kartel kali 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Istok i jug navijaju za Zvezdu sever za Oly, dan posle Vucic na konferenciji objasnjava kako je sever bio na pravoj strani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Pa na jugu ce biti Oly navijaci mozda i cela tribina Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 1 minute ago, Vredni mrav said: Pa na jugu ce biti Oly navijaci mozda i cela tribina Nek bude na severu, sto na jugu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Toza vec zamislja kako ce Augentaler opet da da autogol i kako ce Jovanca i Kanjas da iscepaju Efemberga Toza gleda u kojoj je grupi La Korunja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 1 minute ago, Vredni mrav said: Pa na jugu ce biti Oly navijaci mozda i cela tribina onda moraju kupiti komplet za sve 3 utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Nadam se da cemo sa Olijem igrati 2.10. kuci, jer to znaci da nemam sanse ni da gledam tekmu. Btw, idem u Minhen na gostovanje ako ne bude bas tog datuma 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Njukasl je igrao bunker protiv Totenhema i dobio tekmu prosli vikned. Tako da, sto se tice Beograda, moze biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Moglo je i bolje i gore. Delije ce opet moci da navijaju za bracu.Misljenja sam da bismo cak mozda i lakse usli u LE u A u direktnom okrsaju sa Brizom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Ne znam cemu kuknjava... izbegli smo na kraju dve prejake grupe. Moglo je bolje, moglo je i mnogo gore... PSG i Real bi nas nakantali... ovako ce sa Bajernom biti klasik, a Tot realno nije nivo najjach klubova... dok ce sa Olijem biti sibanje, iako ce verovatno vladati usrana atmosfera. Ali svakako sam zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Jug i Sever pevaju kati magiko a Istok i Zapad "Zvezda ooooooooo" ☠️ 📢 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Realno u fudbalu taj uticaj sa tribina nije veliki kao u basketu tako da nije presudno to sto se nece zvizdati gostima 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile-r Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Kako god bilo, bitno je da smo ponovo u eliti. Ako jos otkinemo neki bod , jos bolje ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Bice ovde bodova. Moglo je i bolje (samo A), ali i mnogo gore. Olimpijakos je, striktno fudbalski gledano, protivnik po meri. Drzacemo se mi fino kuci i sa Totnemom. Sa Bajernom - pravi evropski klasik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Tottenham bi mogao da legne, brine me Oli i rutiniranje Krasnodara. Čini se da su najjači u odnosu na zadnjih 3,4 sezone.. A može da se igra s njima. Pa i sa Bajernom, nisu nivo Psz, Liverpula.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Jel ima neko info po kolko su karte u Minhenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Dajte terzinu izjavu, sta kaze za pojacanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 ne brinem se uopste za navijace i to bratstvo. ne uticu toliko na igru kao na basketu, sever je daleko od terena, na zapadu i istoku ce biti 30k ljudi koje oni nece moci utisati. bas mislim da ce biti fenomenalna atmosfera. igraju igraci na terenu a ne sever. i vec sad znamo da nam je ta tekma veoma bitna tako da se ne brinem za atmosferu i napaljenost. i tamo ce da bude slicno, i naravno bez respekta na terenu. nije ovo kosarka i bice to odlicno. i da se ne podcenjuje oly, ljudi su dva puta lagano dobili krasnodar i cini mi se da uopste nisu naivna ekipa. protiv bajerna isto ce biti spektakl. tu cemo biti prepaljeni i moze svasta da se desi. naravno dosta zavisi od rasporeda, najbolje je bajern ili tot na kraju kad vec obezbede prolaz. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
29.05.1991 Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Da je moglo i gore - moglo je, ali ovo uopšte nije naivna grupa. Oko Bajerna ne treba trošiti reči, Totenhem je finalista LŠ a Oly je napenalio Krasnodar ukupnim rezultatom 6:1. I još sva ta sranja bratski klub i slično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzo Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Neće ovde biti toliko strašno kao na basketu jer se ovde to neće toliko osetiti. Tamo je em bliže terenu em dinamičnije. Ja sam baš uveren da će biti lepa navijačka predstava jer će biti stalno pesma a kada bude trebalo zvižduci će dolaziti sa bočnih tribina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Nekako mislim da možemo do proleća opet.. Pokupićemo mi više bodova iz mečeva sa ova dva "velika" od braće... a i sa njima ne verujem da ćemo imato negativan skor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Lepa grupa gde treba da pokazemo jesmo li napredovali ili smo i dalje slucajno u.LŠ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 5 minutes ago, Kosjan Willavić said: Moglo je i bolje i gore. Delije ce opet moci da navijaju za bracu.Misljenja sam da bismo cak mozda i lakse usli u LE u A u direktnom okrsaju sa Brizom. Isto. Računaš po 4 poraza i nama i njima i onda dvomeč za Ligu Evrope. Nije ni ovako loše, ali stvarno niko ne voli sa ovim Olimpijakosom. Na kraju sam samo hteo da se izbegne L'Pool, Napoli, Salcburg, realno smor bi bio opet sa njima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Klasik sa Bajernom. Solidna grupa. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts