MetalHead Posted Wednesday at 11:44 AM Posted Wednesday at 11:44 AM Evo PDF-a za SP u fudbalu, izvolite sa predlozima, prijavama za otvaranje tema po grupama i sve sto sleduje u ovakvim prilikama.
Contador54 Posted Friday at 07:11 AM Posted Friday at 07:11 AM Mogao bih i ja neku, ima nikad vise grupa.
Dracarys Posted Saturday at 11:06 AM Posted Saturday at 11:06 AM (edited) Kada krećete sa sastavljanjem grupa? Budite što više opširniji, jer ja sam baš malo ispratio fudbal poslednjih godina. Možda malo više znam o Premijer ligi. Pre neku nedelju kada sam gledao revans Bajern-PSG, sam shvatio da za neke igrače nikad nisam ni čuo. Edited Saturday at 11:06 AM by Dracarys
Shunsuke Nakamura Posted Saturday at 11:44 AM Posted Saturday at 11:44 AM Sve za tebe, Grofe legendo. 1
Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago @Stiletto koju ces grupu a i ti isto @Shunsuke Nakamura ? @Drug Crni da li si i ti zainteresovan da otvoris jednu?
Stiletto Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 13 minutes ago, Don Dusko said: @Stiletto koju ces grupu Kad me već prvog pitaš, uzeću prvu grupu. Grupa A za mene, biće otvorena dan-dva po objavljivanju konačnih sastava. 1
Shunsuke Nakamura Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Dogovorio sam se Stiletom da ja otvorim sjutra Grupu A. 1
Recommended Posts