crni96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nije nam dovoljan 1 španac pa se stvorio i ovaj jodar. 😆 Nisam vidio sportskije nacije od Španije. Svaka čast ljudima, svud ih ima. 1
Elias Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 2 minutes ago, crni96 said: Nije nam dovoljan 1 španac pa se stvorio i ovaj jodar. 😆 Nisam vidio sportskije nacije od Španije. Svaka čast ljudima, svud ih ima. Mozda ne svuda, ali u ovim najbitnijim sportovima su bas prisutni. Fudbal, basket, tenis, Moto GP, cak I golf. Posebno sam fasciniran kako uvek te svoje ekstra talente skoro uvek kasnije pretoche u vrhunske sampione. Isto ne postoji zemlja koja je iznedrila toliko mega vrhunskih tinejdz fenomena kao Spanija. Alkaraz, Nadal, Jamal, Doncic itd. Mora da je nesto u vodi tamo.😀
La mano de Dios Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 9 minutes ago, Helena said: Vratio brejk busta. Aj sto je vratio nego sto je napravio jos jedan i sad servira za set *5-4. Kod zena Bencic uzela prvi set, ali Svitolina ima 4-1* u drugom.
Malkolm Brogdon Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago De Jong lepo demonstrira kakvo je djubre FH Zvereva. Sa servisima od po 170 na sat na forhend ide na mrezu i lagano zavrsava poene.
Malkolm Brogdon Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Raspao se u TB tako da bi ovo trebalo da bude gotovo u 3 seta, ali ne deluje sjajno Zverev.
alcesta Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Drago mi je što je Hodar okrenuo, stvarno mi Busta ide na živce.
crni96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako ce gorit Hodar - Zverev Vidim malog opet razapinju i danas nije curici pružio ruku kad su izlazili na teren. 😆
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, La mano de Dios said: Mirisem ovde preokret. Rekoh ja, bravo mali.
Recommended Posts