Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ima još jedna zanimljivost - ako Alkaraz osvoji AO 27. imaće dabl karijerni sa koliko, dvadesetak i kusur :64:

I da zaokružim sa Novakom:

• Like 1
Posted (edited)

Kakva nesreća za Alkarasa što nije spreman da igra. Ko bi njemu šta mogao na ovom turniru. To bi lagano bio osmi GS. Još će propustiti i WB, već na USO je konkurencija i veća.

Edited by Dracarys
Posted
27 minutes ago, Dracarys said:

Kakva nesreća za Alkarasa što nije spreman da igra. Ko bi njemu šta mogao na ovom turniru. To bi lagano bio osmi GS. Još će propustiti i WB, već na USO je konkurencija i veća.

Jeste brate, lako je to reći 😄 i Siner nema konkurencije da novembra, sve će uzeti. I Novak ima sad otvoren put do rg.

Posted

Eto ispade stariji Serundolo a bio je najveci favorit danas od svih muskih singlova.

Osaka izbacila Ivu Jovic posle 3 sata, Snajder razbika Olinjakovu u drugom setu u najtenzicnijem mecu dana.

Koboli lagano rutinirak Tina i izbacio ozbiljnu kandidaturu za finale.

Posted

Jbg neiskustvo ali na kraju je iskoristio 6.set loptu, odigrao je vrhunski poslednja 2 poena. Tabilo je ipak prekaljeni sljakas i najtezi protivnik do sad. Stvarno Kuameov bekend ima ogroman potencijal, par puta su sevale ozbiljne bh dijagonale koje nzm jos koliko igraca na turu moze da izvede iz tih pozicija. Sto se tice servisa morace malo vise varijacija da ubaci posebno kod drugog servisa. To ce sve vremenom ne sumnjam da nadogradi, ono sto je bitno je da je osnova za sve tu.

• Like 1
Posted

Čileanac mi je igrač gdje bukvalno imam subjetkivni osjećaj da igra najviše od svih igrača. Bukvalno kad god uđem na neki od turnira eto ti njega. Interesantan igrač, gledao sam ga iskreno poslednji put u Dejvis Kupu protiv nas. Al danas navijam za francuza, mlad igrač, kvalitetan, igra u svojoj državi. Bilo bi ga fora vidit u završnici.

Posted (edited)

Šteta za Komesana, kakav bi to rezultat bio. Ajde valjda će barem 1. argentinac proći sad u Tb.

Edited by crni96
Posted

Landaluse i Serundolo idu u 5.set a vec igraju 4 sata i 50 minuta, ovo ce sasvim sigurno biti najduzi mec na ovogodisnjem Rolan Garosu.

Kouame na zalost ne moze vise od ovoga, servis je totalno stao, a Tabilo je ipak preiskusan da ovo prospe.

Ogromna pobeda Beretinija, bice favorit i za QF ko god mu dodje sledeci mec.

Posted

Jeste 250 ica ali se zato momci kidaju za sve pare, svaki mec je maltene bio maraton sem Kobolija.

Landaluse i Serundolo su igrali treci najduzi mec u istoriji Rolan Garosa, 6 sati i 3 minuta.

Evo i Arnaldi i Kolinjon isto skoro 5 sati. Kouame Tabilo skoro 4.

Beretini-Komesana preko 5 sati. 

Posted
2 hours ago, crni96 said:

Sve kontra danas

Mogu da se složim :lol_2:

Sutra Fonseka -Rud uveče od 8:15

Baš težak žreb druga polovina.

Neko je već pomenuo Kobolija koji se tu šunja praktično neprimećen.

Posted

Neko od italijana će doć u samu završnicu, baš ih ima dosta 😁

Beretini interesantan, koliko sam vidio nije ni top 100 a ima šansu ovde pa možda još 1,2 runde preskočiti pa za dalje ko zna.. inače šteta za starijeg brata Argentinca, morao je Svajda danas past.

Posted

Francisko je cokercina, pa covek pre dve godine nije mogao da dobije povredjenog Novaka u 1/8 finala iako je vodio 2:1 u setovima. Djokovic se sutradan povukao sa turnira. Evo danas je imao lagan posao protiv Svajde i sve prosuo, sto je najgore po kladionicama je pre danasnjeg dana on bio favorit da udje u finale iz gornje polovine zreba.

• Like 1
Posted (edited)

Vidim mnogima ovi mečevi smor, šta znam meni je fora ispratit Felixa. Uvijek sam tripovo da može više i ako to nikad nije pokazao. A i ovaj portugalac pred prolaskom a lik 115 pozicija na atp listi. Što mi je takođe interesantno, volim kad neki 'šlj' igrač napravi top rezultat.

Fale mi komentari po meni 2 najveća teniska stručnjaka na ovom forumu @Helena @alcesta 😁

Edited by crni96
Posted

Nisam ja stručnjakinja, to ti je boxy i Milutinov tata npr :classic_biggrin:

Ja sam samo Novak fan koja će živeti 10 godina manje zbog njega :lol_2:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Evo ga, prosu se Faria. Mjesto da ode na svoj servis i 5-2 u 3 setu... on izgubi set i sad ovaj okreće sve.

Edited by crni96
Posted

Ma nije mislio ozbiljno :classic_biggrin:

Ja malopre stigla iz bioskopa i uključila ES i gledam ko je sad ovaj Farija... kad su počeli uopšte njih dvojica, ne deluje da će završavati skoro?

Posted

Mlađi Cerundola je igrao punih šest sati, tako da možeš da očekuješ svašta👌

A šta, ispala i braniteljka :classic_ninja:

Al im je turnir.