Barker Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Dok cekamo da uzme prvi set, treba mi statistika dali je 100% gubio poene do sada kad god je odigrao (Marejevski) udarac sa odskokom? 😀
Mina D. Harker Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Rano je još, ali onaj početak je bio prelak da bi bio realan pokazatelj nastavka meča. Samo da mu Novak ne pomaže, ostalo kako bude. 1
Elias Posted 26 minutes ago Author Posted 26 minutes ago Nole mora da ide vise napred na mrezi nakon dobrih servisa. Ovaj stoji jako duboko I vraca balone I tako neutralise Noletovu prednost u poenu. 1
jevrem69 Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Ja ovde definitivno vidim energetski pad kod Novaka, pa ovaj poslednji poen u prethodnom gemu je dobar pokazatelj za to. Ostaje da vidimo, da li moze da se makar malo regenerise i da sa servisima izvuce prvi set, pa onda ipak sledi petominutna pauza.
La mano de Dios Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Bitno je da ipak uzeo set na kraju bez daljih komplikacija.
jevrem69 Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Izuzetno dobro odigran gem, majstorski je zatvorio set. Malo da prikupi energije, posto tek sada sledi prava borba.
Helena Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Da, ali bi onako otvorio drugi set servisom, on voli prvi da servira.
Barker Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Odlican gem za set! Cini se da je dobro sto je protivnik on/off tip igraca, lakse moze da ga Novak odradi. 1
Dracarys Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Kakvo crno odrađivanje, ima Novak sjajan ulaz u meč i to je sve. Ovaj energetski pad na kraju prvog seta dosta govori koliko će da se muči u ovom meču, pa možda ga Fonseka i okrene na mladost.
jevrem69 Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Bekhend paralela jos nije proradila ...................
jevrem69 Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago (edited) Novak definitivno kasni da se namesti na udarac, ovoga puta je to bio forhend ................. mogao je ovaj prethodni gem da ucini neizvesnijim i mozda da pokusa da napravi brejk. Zato je dobro da servis sljaka. Edited 6 minutes ago by jevrem69
Barker Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Jel to on traxi od Viktora da mu kaze ono sto on misli da treba da mu kaze? 😁 7 minutes ago, Dracarys said: Kakvo crno odrađivanje, ima Novak sjajan ulaz u meč i to je sve. Ovaj energetski pad na kraju prvog seta dosta govori koliko će da se muči u ovom meču, pa možda ga Fonseka i okrene na mladost. Da pogresnu rec sam odabrao. Da ga nekako lakse resi, to sam misleo.
Mina D. Harker Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago To mi je uvijek bilo najjače: brate, šta ti oni mogu sugerisati a da već sam ne znaš? 30 godina igra tenis, teško da je Viktor neki teniski autoritet za njega. 1
jevrem69 Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago spektakl .................... kakva dva poena .....................
Recommended Posts