๐๐ช๐ซ๐ Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 4 hours ago, djura.net said: ย He says the armed forces would not allow the "lying and delusional US president" to "create false narratives of the situation on the ground", especially on the subject of the Strait of Hormuz. ย Ovaj rat se nece tako brzo zavrsiti bojim se. Nije on nimalo delusional, nego greedy.ย ย Stariji sinovi su ulozili veliku kolicinu novaca u pravljenje dronova koje ce da prodaju zemljama oko Irana, najmladji mlati pare na berzi, cerka i zet prikupljaju lovu za dogovor za mir i nove izgradnje (SA je celoj familiji dala vec nesto ispod 10 milijardi)... Zato ja mislim da ce se sve ovo nastaviti u nedogled. On ce da nastavi da lupa, jer svaki put kad lupi oni naprave par stotina miliona ili neki novi licni ugovor.ย 2
djole Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Iskreno, mislio sam da Iranci samo glume da nece doci u Islamabad na pregovore, ali oni su zaista odlucili da ih odjebu. Ozbiljno ponizavanje Amerike, sramotno cak i za ovu administraciju.ย ย Obustava vatre istice nocas, videcemo sta ce biti.
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 hours ago, ๐๐ช๐ซ๐ said: ย Ovaj rat se nece tako brzo zavrsiti bojim se. Nije on nimalo delusional, nego greedy.ย ย Stariji sinovi su ulozili veliku kolicinu novaca u pravljenje dronova koje ce da prodaju zemljama oko Irana, najmladji mlati pare na berzi, cerka i zet prikupljaju lovu za dogovor za mir i nove izgradnje (SA je celoj familiji dala vec nesto ispod 10 milijardi)... Zato ja mislim da ce se sve ovo nastaviti u nedogled. On ce da nastavi da lupa, jer svaki put kad lupi oni naprave par stotina miliona ili neki novi licni ugovor.ย Vidi nju. ย Porodiฤan ฤovek, brine kako da skuฤi svoje dok je joลก u snazi a ti tako. Duลกe nemaลก, ts ts ts
Recommended Posts