Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sta je pogodjeno u Dimoni? Razlicite stvari cirkulisu? Od toga da je pvo presreo raketu koja je pala i pogodila naseljeno mesto 12 km od reaktora, preko tova da je pogodjena i sinagoga uz stambeni kompleks do toga da je reaktor pogodjen i da postoji bojazan od curenja gasa....

Posted
2 hours ago, Besni lala said:

... e jbga - sa'će dođe. 

Prašćajte. 

Eve.

Ti pricas o Gazi a ja o Iranu

1 hour ago, suptil said:

Sta je pogodjeno u Dimoni? Razlicite stvari cirkulisu? Od toga da je pvo presreo raketu koja je pala i pogodila naseljeno mesto 12 km od reaktora, preko tova da je pogodjena i sinagoga uz stambeni kompleks do toga da je reaktor pogodjen i da postoji bojazan od curenja gasa....

Pogodila je naseljeno mesto. 51 povredjenih, direktan udar u zgradu.

Posted
2 hours ago, suptil said:

A to za reaktor, je opet ono sto je babi milo.... u Aradu je pogodjeno naseljeno mesto, za sad 88 povredjenih, od kojih 10 u ozbiljnom stanju. 

A mozda ima i vise. Znaci gadjaju se civili, nigde oko Arada nema vojnih ciljeva

31 minutes ago, Besni lala said:

Nisi naglasila koji Režim i Čije hiljade, :classic_blush: ...

Pricali smo o Iranu. Ne postoji razlog da mislim da pricas o necemu drugom. U Izraelu nema rezima, ima demokratski izabrana vlada.

Posted
8 hours ago, Angelia said:

Ah bolje je kad rezim ubije 30 hiljada...

Taj nacin razgovora mozes voditi sa nekim drugim kod koga moze proci.Nigde nisam niti spomenuo niti branio zlocinacki rezim u Iranu.Samo pisem o zlocinackom rezimu u Izraelu koji je ne samo sada unazad dve tri godine nega i mnogo mnogo pre uradio zverske stvari u Gazi.

Pa moje kucno vaspitanje,moral,obraz,ljudskost mi ne dozvoljava da ne pisem o njima.A spisak tih zlocina u Gazi i okolini je od 1948 pa do danas veoma veoma dugacak.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
20 minutes ago, akisaki said:

Taj nacin razgovora mozes voditi sa nekim drugim kod koga moze proci.Nigde nisam niti spomenuo niti branio zlocinacki rezim u Iranu.Samo pisem o zlocinackom rezimu u Izraelu koji je ne samo sada unazad dve tri godine nega i mnogo mnogo pre uradio zverske stvari u Gazi.

Pa moje kucno vaspitanje,moral,obraz,ljudskost mi ne dozvoljava da ne pisem o njima.A spisak tih zlocina u Gazi i okolini je od 1948 pa do danas veoma veoma dugacak.

Trebali su da puste da ih arapske zemlje I teroristi ubiju, jer braniti se, je zlocin. Got it. Zverske stvari u Gazi, bukvalno se povukli 18 godina, I dobili rakete I terorizam. Do '67 nisu ni drzali Gazu. Pitam se zasto je PLO nastao godinama pre nego su bili okupirani 🤔

Gde ljudi uopste nalaze ove teorije? I cemu one sluze.

• Like 2
Posted
On 3/20/2026 at 8:58 AM, deez nuts. said:

Bibikina konfa jos jedan AI slop. 

Dajte ga makar iz nemacke postelje, ovo je smehotres. 

Hahsha evo ga opet ovaj hodajuci krindz detektiv. 

• Ha-ha 1