deez nuts. Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Najjace od svega mi sto Bibiku vaskrsavaju AI slopom najgorim 😆
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, deez nuts. said: Najjace od svega mi sto Bibiku vaskrsavaju AI slopom najgorim 😆 Je li tačno da je likvidiran, ili je fake news? Naletela sam na to prekjuče, ali je bilo "potvrđeno" da je lažna vest. Onda sam videla i taj očigledno AI-generated video, kako Netanyahu poručuje kafu za poneti.
Darko Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Sačekajte, jel se ovde stvarno veruje da je Bibi mrtav?
suptil Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Iran je krenuo da juri najvise predstavnike vlasti Izraela. Od prvog coveka Mosada preko najvisih predstavnika vlasti. Izrael to radi uhodano. Izrael je sinoc gadjao:
Darko Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago (edited) 11 minutes ago, suptil said: Iran je krenuo da juri najvise predstavnike vlasti Izraela Pa mogu sad ja da jurim Sydney Sweeney, ne znači da sam je uhvatio ili da mogu. Edited 24 minutes ago by Darko
suptil Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Just now, Darko said: Pa mogu sad ja da jurim Sydney Sweeney, ne znači da sam je uhvatio ili da mogu. Iran je gadjao nesto u Cezariji. Gadfjao je dosta toga u Izraelu a mete su bili najvisi nosioci vlast.Zasto gadjaju u Emirate tj. hotele. Imaju podatyke gde se nalaze obavestajci visokog ranga i ganjaju ih. Mozes u to da verujes a i ne moras. Potvrdjeno je da je ubijen nocas Golamreza Solejmani, cekaju se informacije u uspesnoti na Larijanija. Iz mog ugla to je odmazda na ono sto su Iranci pogodili tj. eliminisali u Izraelu. Neko bi reko da je ovo praksa Izraela, jeste praksa ali mislim da je ovo deo odmazde za eliminaciju nekih visokih zvanicnika Izraela sto vojnih sto civilnih.
Recommended Posts