Helena Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 hours ago, La mano de Dios said: Svi se uvek prvo sete US Opena 2011 i WB 2019 ali meni je jedan gren slem koji je Novak osvojio posebno drag. Bio je to Us Open 2015 kada je po mom misljenju najvise dosla do izrazaja ta razlika u psihickoj snazi izmedju Federera i Novaka. Rodzer je dominirao ceo mec, igrao u nekim neverovatnim talasima svemirski tenis. Delovalo je u momentima da moze da osvoji poen kako hoce. Ali svaki ali svaki jebeni put kad bi pomislio da ima Novaka kao da bi poceo da overthinkuje i odstupa od game plana, onda Novak napravi prednost pa Rodzer opet krene da dize na nenormalan nivo i cim izjednaci ili povede opet se raspadne i tako 3,4 puta. Kad @McLeod kaze kako je Novak ukrao Gs titule neke vrv je ova jedan od najboljih primera iako nije mozda dramaticna kao Us open 2011 i Wb 2019. Ali je dobijena na cistu psihu. Sa ovim se ne slažem što se igre tiče. Novak je odmah poveo u prvom setu kad se desio onaj grozan pad, pa je Fed odmah i vratio brejk, ali je Novak dobio prvi set. Razbio mu je sabr, ne znam da li ga je ikad posle igrao. Sve u svemu, Fed je uzeo set i to je bilo to - SPARTA ❤️
Boxy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nije mi samo jasno, kako vam bre vise ne dosadi Dok je bilo logike da se o tome prica dok su sva trojica bila aktivna, sad je totalno glupo na temi AO, pricati o USO 2015 ili W 2019 ili ne znam ni ja sta
Barker Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Bravo za Krunic i Danilinu! 😍 A gde su Erani i Paolini, cini mi se da ih nije bilo u zrebu 🤔
le piaf Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Barker said: Bravo za Krunic i Danilinu! 😍 A gde su Erani i Paolini, cini mi se da ih nije bilo u zrebu 🤔 Ispale od Birrell i Gibson u 2.kolu. 1 hour ago, Boxy said: Nije mi samo jasno, kako vam bre vise ne dosadi Dok je bilo logike da se o tome prica dok su sva trojica bila aktivna, sad je totalno glupo na temi AO, pricati o USO 2015 ili W 2019 ili ne znam ni ja sta Nikad ne dosadi podsetiti one koji su to potisnuli.. 🤭 1
Milutinov Tata Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sabalenki je ovo 4. uzastopno finale u Melburnu, a ima i 3 vezana finala u Nju Jorku, tako da je u nizu od 7 finala na betonu. Trenutni skor 4-2, a svaki put je igrala sa nekom drugom teniserkom, ali nijednom sa Svjontek. Ovog puta bice repriza ili finala AO 2023, ili finala USO 2024.
Boxy Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, le piaf said: Nikad ne dosadi podsetiti one koji su to potisnuli.. 🤭 Smara, nije ni cudo sto se sve manje pise... Sabalenka bas rutinski odradila posao, sad da vidimo kakav ce mec biti Pegula i Ribakina.
Elias Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 16 hours ago, Dracarys said: Pa znate kako, Novak ne može da odigra dva uzastopna loša meča, pa čak i u ovim godinama. Još na sve to, Novak retko kad je imao manju potrošnju do polufinala, svega 9 sati. U poslednja dva meča pred polufinale, samo 2h... Mislim da će Sineru biti pakleno teško na početku meča, jer Novak ide u meč sa time da nema šta da izgubi i zapeće od starta iz petnih žila. Teško je nositi se sa velikim epitetom favorita protiv Novaka. Siner je favorit, ali ništa nije isključeno, uzima Novak minimalno jedan set. RLA nocna sesija je valjda zadnje mesto I vreme gde bi Novak trebalo da snese jaje kao sto je to radio prosle godine protiv ovo dvoje kiborga. Ima 2 ili 3 poraza u celoj karijeri na tom terenu, u tim uslovima za igru. Jeste u poznim je godinama, ne krece se kao ranije, fitnes vise nije na istom nivou, ali jos uvek mislim da je njegov najveci problem protiv ovo dvoje je to sto ulazi sa nula verbom u sebe da moze da ih dobije. Tako da ocekujem da mu sam ugodjaj da nesto vise sampouzdanja i ocekujem nesto jaci otpor sutra, ali aj da vidimo.
La mano de Dios Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Uzima Ribakina prvi set 6-3, ima cak i veci % osvojenih poena na drugi nego na prvi servis. Za mene bi ovo i bilo dream finale u zenskoj konkurenciji, Sabalenka-Ribakina j mislim da Ribakina ima itekako sta da kaze tu, uostalom 8:6 je u H2H za Sabalenku.
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I protiv jedne i protiv druge ce da bude ciscenje na jednu stranu. Slicni stilovi igre, koja u prvih pola sata bude nasla bolji ritam ce pobediti. Sumnjam da cemo gledati tri seta.
le piaf Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 49 minutes ago, Boxy said: Smara, nije ni cudo sto se sve manje pise... Da, to je razlog što se piše manje 😹
Boxy Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, le piaf said: Da, to je razlog što se piše manje 😹 Nije jedini, ali da jeste jedan od 1
alcesta Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Volela bih da osvoji Ribakina. Ovaj AO mislim da sam zbog frke na poslu najmanje videla mečeva u zadnjih 15 godina, i nekako imam utisak da sam više propustila u ženskoj nego u muškoj konkurenciji
Boxy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, alcesta said: Volela bih da osvoji Ribakina. Ovaj AO mislim da sam zbog frke na poslu najmanje videla mečeva u zadnjih 15 godina, i nekako imam utisak da sam više propustila u ženskoj nego u muškoj konkurenciji Realno, nisi propustila nista posebno, jedan od najdosadnijih slemova u poslednjih 10-15 godina, nijedan mec nije odskocio. 1
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Na *3-5 Pegula spasava 3 mec lopte pa u sledecem gemu gde Rubakina servira za finale pravi brejk, *5-5 sada u drugom setu.
Boxy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I sad ponovo vraca brejk, igraju TB, bilo bi lepo da se makar ovo SF zakomplikuje
alcesta Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vidim malopre 6:4 u TB za Pegulu, sad pogledam opet LS očekujući 3. set, kad ono cvrc. Ali drago mi je zbog Ribakine svakako. Bojim se da neće biti u stanju u finalu da održi nivo koji joj je potreban za Sabalenku, ali videćemo.
Milutinov Tata Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bilo je "samo" 6-5 i servis, i Ribakina je pogodila liniju forhendom, naravno nakon toga je imala zicer za 6-6. Sledeca SL je bila na servis Ribakine i tu nije imala neku sansu. Na kraju as i bekhend paralela za mec. Gledajuci poslednjih par meceva obe, Sabalenka deluje konstantnije i ubojitije, ja nju nikada nisam video na ovom nivou da igra, ako i naidje neki pad u igri to brzo probrodi. Ali Ribakina odlicno servira, cesto ga pogadja bas kada joj treba, moze i ona u seriji da pogadja, tako da ima svoje adute u subotu.
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Obe u finale bez izgubljenog seta. Ko zna kad se to desilo poslednji put.
Recommended Posts