Darko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 2 hours ago, gggggggg said: watson je week-to-week. mnogo me zanima sta ce biti s njim na leto, bojim se da se denver opet ne zajebe, ali gledajuci istoriju, mislim da nas opet to ceka. Šta radi Denverov medicinski tim, da mi je znati? I Spencer Jones ima problema sa butnim mišićem. Edited 2 hours ago by Darko
Bugl Khan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, Darko said: Šta radi Denverov medicinski tim, da mi je znati? I Spencer Jones ima problema sa butnim mišićem. Nije normalno da u istoj sezoni apsolutno svi budu ozlijeđeni. THJ i Bruce Brown jedini nisu propuštali utakmice zbog ozljeda, a Jamal je falio nešto sitno. Ali svi ostali... Watson 2x, Gordon 2x, Jokic, Braun, Cam, Valanciunas, Jones. Makar, Jokic radi s istoim ljudima od kad je došao. Ne znam, nisam pametan.
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Znalo se po reakciji. Ladno su ga vratili u utakmicu na+30. Odjebati ih sve
Nini3112 Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Ali na sta lici Edwards ovo vece... ne znam da li je odigrao nekad goru utakmicu
Recommended Posts