Dracarys Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Imaće najviše tripl dablova, to je sigurica. Jednostavno je cheat code u odnosu na Vestbruka je to što je centar, pa lako skuplja skokove. A mora se reći i da ga je pogodila era sa visokom pace igrom gde njegova igra dostiže maksimum u odnosu na pozicionu igru od pre 20-30 godina. Siguran sam da bi i Bron imao više tripl dablova da je 10 godina mlađi. Ranije je bilo wow kada neko ostvari tripl dabl ako ne računamo amatersku eru 1960-ih kada je bila isto visoka pace igra, pa je Oskar Robertson nabio taj broj TD. Samo u uslovima visoke pace igre se može ostvarivati veliki broj TD. Pa zato sad imamo jednog Domantasa koji je u TOP10 u istoriji po broju TD, nema ni 30 godina, a kao igrač ništa posebno. 2
Radalek Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 hours ago, Dracarys said: Imaće najviše tripl dablova, to je sigurica. Jednostavno je cheat code u odnosu na Vestbruka je to što je centar, pa lako skuplja skokove. A mora se reći i da ga je pogodila era sa visokom pace igrom gde njegova igra dostiže maksimum u odnosu na pozicionu igru od pre 20-30 godina. Siguran sam da bi i Bron imao više tripl dablova da je 10 godina mlađi. Ranije je bilo wow kada neko ostvari tripl dabl ako ne računamo amatersku eru 1960-ih kada je bila isto visoka pace igra, pa je Oskar Robertson nabio taj broj TD. Samo u uslovima visoke pace igre se može ostvarivati veliki broj TD. Pa zato sad imamo jednog Domantasa koji je u TOP10 u istoriji po broju TD, nema ni 30 godina, a kao igrač ništa posebno. To je sve tacno ali mislim da bi on oborio rekord i da je 10 godina stariji kao Lebron, samo bi mu trebalo duze. Ipak ce zavrsiti karijeru (ako ne bude povreda) sa 300+ i jedno 100 vise od Vestbruka na drugom mestu.
Miki28 Lakers in 5 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Cak nije ni uzeo kovertu ispod stola🤣 Luka Doncic has 12-straight 30-point games. The longest streak by a point guard since 1966. Hvala Nico💪
propolis Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Svako ko hoće da osvoji prsten pored Tandera moraće pošteno da se pošiba sa njima jer oni bez tuče nikog neće da puste. Jedino mi je čudno da im sudije dozvoljavaju takav kriterijum u odbrani dok sa druge Šaja čuvaju kanda je beli medved i to poslednji na planeti...
Gaga Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Boston je pokazao kako sa njima u odbrani,"ne mogu oni da toliko da sviraju koliko mi mozemo da bijemo" Edited 9 hours ago by Gaga 1
propolis Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jedino i deluje da Boston može da ih prebije mada i KAT ume lepo da odvali.
delgado Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Dobro su se borili Knicksi, ali Shai ne prasta u klacu. Vilijams odigrao ozbiljnu utakmicu i kada su kompletni, Tanderi su bas surovi. Toronto pocinio ozbiljan genocid nad Orlandom, isla je serija 31-0. Coach Rajak nagazio gas Svaka cast Warriorsima kako se sibaju sa svima ovako surovo osakaceni, the most resilient group pa makar i cisti G ligasi igrali. Ovo je Porzingisovo vece i morace Denver puno da radi za pobedu
Zli Gli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 hours ago, propolis said: Svako ko hoće da osvoji prsten pored Tandera moraće pošteno da se pošiba sa njima jer oni bez tuče nikog neće da puste. Jedino mi je čudno da im sudije dozvoljavaju takav kriterijum u odbrani dok sa druge Šaja čuvaju kanda je beli medved i to poslednji na planeti... Tanderi su kao neka lajt SNS varijanta NBA lige, uzjahali jednom i sad cupaju na sve moguce nacine da tu i ostanu, koriste maksimalno sto im se zmuri na sve gadosti Mislim da ce bez vecih problema izaci sa zapada a onda ako Bog da Seltiksi da ih iznabadaju u finalu, u svakom mogucem smislu
doragan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mozda ih Spursi privedu poznaniju prava...imaju i volje i znanja za tako nesto.
Chaos Is Me Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Ako dođe do OKC Spurs duela u PO ima Dort i Caruso da uleću u kolena Wembyu konstantno. Bukvalno kao sns vs studenti. 1
Stiletto Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 8 hours ago, Gaga said: Boston je pokazao kako sa njima u odbrani,"ne mogu oni da toliko da sviraju koliko mi mozemo da bijemo" i još plus "ako će već da mi svira faul bilo da ga dotaknem prstom bilo da mu polomim ruku, onda bolje da mu odmah polomim ruku". Bostonu još nije sigurica drugo mesto, imaju 2.5 pobede prednosti nad Nujorkom ali igra se još jedan meč u Velikoj jabuci i Niksi vode 2:1 u međusobnim. A već su počeli da odmaraju nosioce, Braun i Vajt su preskočili poslednje dve, Tejtum će verovatno u civilku večeras. Valjda su izračunali šta im treba do kraja.
Recommended Posts