Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 59 minutes ago, gggggggg said: ma sga je najbolji igrac lige i zasluzeni mvp. doncic nema nikakvog argumenta protiv njega. zapravo bice zanimljiva trka za drugo mesto izmedju ostale trojice. a peti u all-nba ce biti cunningham ako se ne desi nesto nepredvidjeno. iako realno gledano leonard bio peti najbolji igrac ove sezone.
Dracarys Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kejd od First all NBA Team do bez ikakve individualne nagrade, sem ol star učešća. Što se tiče MVP, tu je SGA zabetoniran. Jokić je sa premalo pobeda, a i previše propuštenih utakmica, plus njegov izostanak se nije ni osetio. Što se tiče Luke, ne može biti MVP neko sa skoro najgorom odbranom u ligi.
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koje sranje ovo za Cadea. Nisu mi bili nešto simpatični Pistonsi, pa ni on lično, ali su uneli malo svežine u ligu i lepo je videti legendarnu franšizu karakterističnog vajba u usponu. Rekao sam još nakon što se Tatum oporavio da ostatak Istoka može samo da se poređa ispod njih ali ovo je baš katastrofa za Pistonse.
doragan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Za Jokica sok terapija ala.Doncic?Ali ne vidim ga da bi on prevario zenu..nije u tom fazonu...neka false flag operacija od menadzmenta Denvera?Sve zarad tima!
gggggggg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, gggggggg said: ma sga je najbolji igrac lige i zasluzeni mvp. doncic nema nikakvog argumenta protiv njega. zapravo bice zanimljiva trka za drugo mesto izmedju ostale trojice. a peti u all-nba ce biti cunningham ako se ne desi nesto nepredvidjeno. iako realno gledano leonard bio peti najbolji igrac ove sezone. 60 (61) uatkmicu je odigrao cunningham. ako ne zaigra vise u rs ove sezone, to je to od nagrada. detroit takodje bezi 3.5 utakmica bostonu, sto znaci da nije nemoguce da izgube prvo mesto, jer bez njega nemaju drugog pouzdanog skorera i bice zajebano dobijati utakmice.
Dracarys Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nisu mi jasni Bostanezi, ako već nisu mislili da tankuju, trebalo je da ostave Džrua. Doveli su Vučevića pred penzijom i šatro napadaju titulu, lol. Ja nisam mišljenja da je Boston ubedljiv na istoku i pored povratka Tejtuma, biće oni ranjiviji mnogo više, nego što se misli.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, Dracarys said: Nisu mi jasni Bostanezi, ako već nisu mislili da tankuju, trebalo je da ostave Džrua. Doveli su Vučevića pred penzijom i šatro napadaju titulu, lol. Ja nisam mišljenja da je Boston ubedljiv na istoku i pored povratka Tejtuma, biće oni ranjiviji mnogo više, nego što se misli. Hteli su da siđu ispod 2nd apron-a, ko je u julu prošle godine mogao da zna kad će Tejtum da se vrati. Raspustili su sve što valja, ostali su tri igrača za NBA, Braun, Vajt i Pričard, ostali nivo Evrolige. To što je i to bilo dovoljno za drugo mesto na Istoku više govori o Istoku nego o Bostonu. Trejd za Vučevića ih je spustio ispod 1st apron-a, pisao sam već o tome. To je bila poenta.
Dracarys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, Stiletto said: Hteli su da siđu ispod 2nd apron-a, ko je u julu prošle godine mogao da zna kad će Tejtum da se vrati. Raspustili su sve što valja, ostali su tri igrača za NBA, Braun, Vajt i Pričard, ostali nivo Evrolige. To što je i to bilo dovoljno za drugo mesto na Istoku više govori o Istoku nego o Bostonu. Trejd za Vučevića ih je spustio ispod 1st apron-a, pisao sam već o tome. To je bila poenta. Moramo reći i da su Bostanezi na silu poranili da Tejtuma što pre vrate. To je prekorizičan potez, on bi u drugim klubovima lagano presedeo sezonu kao Haliburton. Nije da je Tejtum neki Turboexpress za oporavak u odnosu na Haliburton, siguran sam da se i on takođe oseća fenomenalno na terenu, ali Pejsersi neće da rizikuju. Oni nikad nisu rekli da će Tejtum propustiti sezonu, samo su gajili nadu da će Tejtum možda i da se vrati. Može da prođe na kraju ovo i sve sjajno, ali to nije pravac kojim se ide kada je u pitanju oporavak od možda najteže povrede. Zato me i čudi da su sve živo rasprodali i na kraju videli da je opet ekipa ok i u plej ofu da vrate Tejtuma, iako nemaju neke šanse za za titulu (ovako rovitim Tejtumom ne).
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Since being put on his final strike for suspension Luka Doncic is averaging 38-9-8 with a 63.4 TS% The lakers are 7-0 with wins over the Knicks, Nuggets, Wolves, and Rockets twice. Luka Doncic’s defensive improvement this season has been insane - 0.84 PPP allowed in isolations (109 possessions) - Top 10 in Steals - Top 7 in Charges Drawn - 95th percentile in shots contested - 87th percentile in rim contests This may be small sample size theater, but since getting his 15th technical, Luka is averaging 38.2 ppg and his defensive rating has improved from 115.5 on the season to 104.8 (and his net rtg jumped from 3.2 to 17.2 as a result)
Recommended Posts