Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Možemo. Nije kao da je on uopšte svestan postojanja ovog foruma ili bilo koga od nas ali ok, jeste neproverena informacija, možda i izmišljena, zato sam i stavio "navodno" ali prihvatam sugestiju.
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nekad kad je Nba licio na takmicarsku ligu je igrac 43 slobodna bacanja izvodio za mesec dana, a centar nije sutnuo 22 trojke za sezonu/karijeru. Adebajo prestigao Cobea, lol, Rodman, Valas, Dankan i ekipa se negde dobro smeju. Bez uvrede, respect za svakog ko moze da se lozi na ovaj cirkus.
moonovermarin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Pročitao sam negde da je navodno Jared McCain prvi igrač koji je u toku karijere obznanio da je gay. Bilo ih je još naravno u istoriji lige, ali većina je "izlazila iz ormara" tek po završetku igračke karijere. to je bila šala na nbacirclejerk
mr clutch Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Pročitao sam negde da je navodno Jared McCain prvi igrač koji je u toku karijere obznanio da je gay. Bilo ih je još naravno u istoriji lige, ali većina je "izlazila iz ormara" tek po završetku igračke karijere. Jason Collins je to uradio prvi. Doduse pred kraj karijere. Verovtano je poslednji ugovor dobio na osnovu priznanja, da bi liga promovisala jednakost i da bi se popravio polozaj gay populacije. Samo da napomenem da neko prethodnu recenicu ne intepretira u homofobnom znacenju da nemam nista protiv sto je potpisao ugovor sto je potpisao ugovor zbog priznanja da je gej, i da se liga bori na taj nacin za smanjenje lgbt diskriminacije, samo sam hteo da poentiram kako u tom trenutku nije bio produktivan igrac u ligi, ali sto bi bio kad za poslednja mesta u rotaciji i ne treba produktivnost samo da dobro mases peskirom, tapses dlanovima i grejes stolicu. Nisam gledao 13amove hajlajtse, pa mogu samo na osnovu statsa i pisanja mogu zakljuciti da rekord nije organski, ali za razliku od Bukera je eticki. Nije mala stvar ni na taj nacin oboriti rekord, i treba cestitati i skinuti sesir, jer u drugi igraci u ligi su ga mogli pojuriti ili su mozda pokusali i nisu uspeli. Boldujem na kraju veliki uspeh. Za obaranje Kobijevog rekorda kao i vecina fenova tipovao sam na nekog beka koji sutira dosta trojki bacanja uz povecanje poseda iz godine u godinu. Nisam ni slutio da ga moze oboriti centar.
Recommended Posts