Dracarys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Je li i pokojni Kobi u poslednjim sezonama bio kancer? Da odjebe. A vidim i koliko je kancer, ližu mu bulju da ostane još jednu godinu. Kako veče MVP SGA. Šampionski mentalitet. Pokazao je na prvom meču posle povratka od povrede.
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ma ja ne verujem da je Lebron lično kancer, problem je što čim nema rezultata kreće toksičnost medija i traži se jedan krivac za to. Problem je bio Vestbruk, pa šunka a evo sad u poslednjih par dana i Dončića napadaju sa svih strana. Realnost je da te ekipe nisu imale kvaliteta za bolje rezultate. Što se tiče Klivlenda tu ne mislim da je bio neki problem, samo je Kajri hteo da se oproba kao lider što je razumljivo za top igrača lige u tom trenutku. Edited 1 hour ago by Урош19
Darko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Radalek said: Uspeo je da napravi -21 za 8 minuta dok je Jokic bio na klupi. Definitivno ne protiv OKC ali mislim da bi za Denver bilo najbolje da ima nikakve minute u playoffu. Gordon pa i cak i Nnanji ce biti bolje opcije. Jeste, bilo je malo neprijatno. Imao je par baš glupih poteza. Ali u odnosu na leš Šarića on je fantazija, bar može biti koristan u nekim mečapovima. 3 hours ago, 303 said: Reveal hidden contents Moraju pasti neke sankcije. Ovo sam isto pomislio u tom trenutku, baš Joker
Čvarkov Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 3 hours ago, Geronimo said: Gadna pizdurina Dort, steta sto nije dobio po tikvi... Razumem šta hoćeš da kažeš. 🙂 Ali po meni reagovao je idealno, dobro je što ga nije zakovao, ali pokazao je da ne sme niko ni da pomisli da mu uradi ovako nešto opet. Ova grimasa je dovoljna.
Recommended Posts