Darko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 hours ago, gggggggg said: 7 poena (šut 3 od 5) i 7 asistencija za 16 minuta u prvoj utakmici posle tretmana od raka. Bravo Tope! 12
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Poraz od 9 razlike protiv dobre ekipe. Vidi se napredak💪
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Don Dusko said: Razocaran sam niko da prokomentarise poraz Nageca. Čitao sam komentare fanova Cavsa. Pišu da su pobjedili Nagece i sudije. 🙂
Zli Gli Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Osteceni su Nagetsi na +3 na kraju kad je neko iz Klivlenda kampovao u reketu kao pomoc Alenu koji je cuvao Jokica, trebala je biti tehnicka, bacanje i lopta sa strane. U zadnjiem napadu ne bas jasan faul Mareja i jednako zbunjujuce ono ubaceno drugo bacanje Micela, bukvalno bi sa promasajem isteklo vreme a ovako su im dali sansu za pobedu ali srecom po njih i nas nenavijace Nagetsa, Jokic je promasio Edited 4 hours ago by Zli Gli
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Moze se reci da je Mitchell dobro izvukao faul a i moze se reci da je Jamal Murray dobar scorer ali ne bas najbistriji djak u odeljenju. Ne razumite me pogresno, Donovan je strasan igrac i mozda bi i izvukao u tako teskoj poziciji kos ali je faul Murraya prilicno jeftin u takvoj situaciji. Glavna scena 3+1 Hardena. Za takve situacije je makar u regularnoj sezoni jos uvek baja.
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Šteta što Beef Stu nije stigao da malo ozbiljnije razmaže nasilnika Bridgesa. 1
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gledajući ove snimke može se reći da je Jalen Duren sisica, juri ga ovaj žgoljavi po terenu ko lav antilopu Svaki pravi fan Pistonsa mu ovo neće oprostiti 🫢
Marko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, Barkley#34 said: Šta ti je kvalitet dresa. Vuče i ga i vuče a on ostaje čitav. Razume se da je kvalitet - Minnesota, hladno al' standard 2 hours ago, Don Dusko said: Razocaran sam niko da prokomentarise poraz Nageca. Dobro sad, ali za konkretno noćas - To ti je kao kad bi tebi neko, u situaciji kad Informer ima najjaču naslovnu, zamerio što nisi preneo izjavu nekog random vd zamenika od random podsekretara 😁 1 hour ago, Chaos Is Me said: Šteta što Beef Stu nije stigao da malo ozbiljnije razmaže nasilnika Bridgesa. Yep... Ovaj svet je i nepravedan i nesavršen 1
MrTripleDouble Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Kako bi ih naslagao moj brat Duren. Tacno se vidi momenat kad je njegov mozak preovladao zivotinjski instikt i kada se zaustavlja, da je zavrsio ovaj krose desnom rukom poslao bi nesrecnog Diabatea u vecna lovista.
Recommended Posts