Barkley#34 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ne znam da li je tačno, pročitao sam da je Zubac postao otac danas i istog dana je trejdovan. Au. Bio je dobar u PO prošle sezone, žao mi je što će do kraja sezone biti u tenku. Od ostalih vesti, 1 gospodin 11 2
propolis Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Indijana ga zavuče uz zvuk sirene poput Halibartona prošle sezone. Ubedljivi pobednik ovog trejdedlajna. Za 20 milki dobili jednog od najboljih centra lige. Još da kupe Kem Tomasa i ćao zdravo istočna konferencije.
Tex_Willer Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, MrTripleDouble said: a vi ganjajte strimove sirotiljo U sto na ćirilici se dobija jak vajb pisanje nba timova. Lako je Srbin biti u Beogradu, aj ti budi Srbin u bastionu Srpske mržnje Wasingtonu...
Zli Gli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Miiile zapevao: Vasington je mali grad Mali grad, mali grad Vasington je mali grad vizardsi su picke 🥳👊💪 In other news, dominacija eks Partizanovih visokih, Lendejl posle trejda u Atlantu kao starter 26/11/5 i 4 blokade a Vukcevic za 11 minuta strasan ucinak protiv Pistonsa Nisu se snasli u Evropi pa otisli u laksu slabiju ligu, logicno 1
doragan Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago Doncic k'o novi Dejvis, zamorne su i njegove povrede i kukanje, i uprkos tome odlican kosarkas, ali dokle?Neko napisa da je Vasington dobro prosao sa trejdovima,mislim da nisu.Trej nema kalibar za nesto vise od borbe za plej in, dok Dejvis ce odigrati nekih 20-30 tekmi,motiva nula.Cikago se samospalio, Bostonu prija Vucevic ,kao i Indijani Zubac.Juta krece konacno sa nogom na gasu.Moranta niko nece ni za dzaba.
Recommended Posts