Урош19 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said: Neočekivani choke Mareja, da je u završnici šutirao bacanja kao inače igrali bi bar produžetak. Šteta, mada me čudi i da je uopšte bila egal utakmica. Očekivao sam rutinski poraz. Edited 12 hours ago by Урош19
HAMMER Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago ne moze ni dzamal sve sam. vuce sam ove jadne nagetce.
Zli Gli Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago https://www.instagram.com/reel/DUC9G8sjxdr/?igsh=djljcHJxaDNzZGdm 77 koraka i nista, jako gadno
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Vidim opet ce Klipani da prevare da su ozb plej of tim.
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Clippersi imaju samo jednu misiju, ali to je misija za spas čovečanstva - da što gori pik ode Oklahomi. 2
gggggggg Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago leonard igra mvp like sezonu u poslednjih ~20 utakmica. evo statsa za prvih sesnaest utakmica vs poslednjih sesnaest samo je steta da kao i u slucaju sa sixersima, veoma je tesko zamisliti da moze biti zdrav citav jedan playoff. 1
Radalek Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 43 minutes ago, Chaos Is Me said: Clippersi imaju samo jednu misiju, ali to je misija za spas čovečanstva - da što gori pik ode Oklahomi. Nece taj pik biti u lutriji sem ako se Harden ili Kawhi ne povrede, igraju dosta dobro. Sunsi imaju malo povreda sa povredama i bas tezak raspored do all-stara. Minesota igra promenljivo i igraju 2 puta protiv Klipersa u Februaru pa jos jednom polovinom Marta. Ne bi me zacudilo da ih vidimo u borbi za sesto mesto negde u to vreme ako nastave ovako. Edited 5 hours ago by Radalek
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Idol nekih, Rui, jos nesto i pikovi i taman neka prica sa Cavsima u 3 team trade pa neka ga kuci. Istok mu je mjera. Edited 3 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Edit: Slično očekujem i od drugog debelog kad konačno zaigra Edited 3 hours ago by Урош19 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Урош19 said: Edit: Slično očekujem i od drugog debelog kad konačno zaigra Taj drugi djeluje itekako zategnut za svoje standarde. Nikada nije imao ovoliko vremena da odmori kao ove sezone. Bice pakao za protivnike kad se vrati. Mislim da cemo gledati PO Jokica iz 2023 do kraja sezone
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 16 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Taj drugi djeluje itekako zategnut za svoje standarde. Nikada nije imao ovoliko vremena da odmori kao ove sezone. Bice pakao za protivnike kad se vrati. Mislim da cemo gledati PO Jokica iz 2023 do kraja sezone S obzirom da imaju dobar skor ja očekujem da tek u PO krene da gazi sa 100% Edited 3 hours ago by Урош19
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Vidim Šemso javlja da na trade deadline ili u offseason napokon dobijamo kraj Antetokounmpo sage.
YAO Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Koliko mrzim ove super starove kad kola krenu nizbrdo odma paljba u neki super tim gde ce da navuku jos koji prsten Edited 1 hour ago by YAO
Gaga Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nema tamo perspektive sa ovim novim salary cap sranjem.Zajeb je učinjen sa trendom Midltona,kako je odrađen,pre novih pravila,posle je bilo panika mod.
Miki28 Lakers in 5 Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago 1 hour ago, YAO said: Koliko mrzim ove super starove kad kola krenu nizbrdo odma paljba u neki super tim gde ce da navuku jos koji prsten Zasto? Neki je zapoceo nesto i sada imamo posledice? Po ovom novom CBA eto Steph i Jokic ostaju od tih superstarova da su igrali samo u 1 timu
Dracarys Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago (edited) 1 hour ago, YAO said: Koliko mrzim ove super starove kad kola krenu nizbrdo odma paljba u neki super tim gde ce da navuku jos koji prsten Baksima je krenulo nizbrdo pre par godina. Kad mu je najbolji saigrač bio Džru, a ostatak tima blago katastrofalan, čemu se nadati? Janis im je dao i više vremena, nego što treba. Ove sezone je tim teški odron, zaista ne vidim što je Janis i ulazio u sezonu kao član Baksa. Baksi ne mogu nikako da poprave tim, iscedili se svi resursi i sada Janis odlazi, a Baksi imaju titulu i svi srećni i zadovoljni. Edited 4 minutes ago by Dracarys
Recommended Posts