Урош19 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said: Neočekivani choke Mareja, da je u završnici šutirao bacanja kao inače igrali bi bar produžetak. Šteta, mada me čudi i da je uopšte bila egal utakmica. Očekivao sam rutinski poraz. Edited 9 hours ago by Урош19
Zli Gli Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago https://www.instagram.com/reel/DUC9G8sjxdr/?igsh=djljcHJxaDNzZGdm 77 koraka i nista, jako gadno
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Vidim opet ce Klipani da prevare da su ozb plej of tim.
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Clippersi imaju samo jednu misiju, ali to je misija za spas čovečanstva - da što gori pik ode Oklahomi. 1
gggggggg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago leonard igra mvp like sezonu u poslednjih ~20 utakmica. evo statsa za prvih sesnaest utakmica vs poslednjih sesnaest samo je steta da kao i u slucaju sa sixersima, veoma je tesko zamisliti da moze biti zdrav citav jedan playoff. 1
Radalek Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 43 minutes ago, Chaos Is Me said: Clippersi imaju samo jednu misiju, ali to je misija za spas čovečanstva - da što gori pik ode Oklahomi. Nece taj pik biti u lutriji sem ako se Harden ili Kawhi ne povrede, igraju dosta dobro. Sunsi imaju malo povreda sa povredama i bas tezak raspored do all-stara. Minesota igra promenljivo i igraju 2 puta protiv Klipersa u Februaru pa jos jednom polovinom Marta. Ne bi me zacudilo da ih vidimo u borbi za sesto mesto negde u to vreme ako nastave ovako. Edited 2 hours ago by Radalek
Recommended Posts