McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Meni je ipak malo neverovatno da Dumon nije bio svestan ko je i sta je Luka. Pogotovo ako mu je ovo samo biznis, nemoguce da lik koji je toliko tezak bas toliko nema pojma sa zivotom. Mada sam u zivotu radio sa nekim milionerima i ostao zatecen koliko su suplji, opet je ovaj nivo nesto nenadjebivo. Cak i da je sve ispalo kako treba i Dalas lupam uzeo titulu sa Dejvisom koji odigra cetiri sezone bez povrede, opet je to jedini scenario gde nisi na gubitku poslovno, Luka ne bi morao da osvoji titulu da bude zlatna koka vlasniku Dalasa. Edited 5 hours ago by McLeod
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sam Merrill bukvalno pripaljuje sve što mu dopadne šaka, neverovatne scene
MrTripleDouble Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakva trojka Baneta ludog za pobedu protiv Blazersa 1 hour ago, Chaos Is Me said: Sam Merrill bukvalno pripaljuje sve što mu dopadne šaka, neverovatne scene solo ih vratio u mec
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Gledam. Majami igra smislenije, al jbg ovi jednostavno imaju više kvaliteta. Da, upalio se Merrill.
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U ostalim vestima, Bata Kada umalo oborio rekord po broju pokusaja suta iz igre, koji drzi ko drugi nego Kobica sa 50. Kakvi procenti leptejebo 🫠 1
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odbijaju da umru Cavsi, ovo je vece ludackih suteva.
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ma vazi bre, kakav retardirani nacin da izgubis mec
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Razmišljam poslednja 2 sata da odem na spavanje al dobro je što sam ostao budan ipak. Najbolji cirkus na svetu.
Recommended Posts