alberto.ascari Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Dobra trka. Šteta što će verovatno Čarli ostati kao jedan od onih who came close but never made it. Od iduće sezone očekujem dominaciju AM.
JPM Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 3 minutes ago, alberto.ascari said: Dobra trka. Šteta što će verovatno Čarli ostati kao jedan od onih who came close but never made it. Od iduće sezone očekujem dominaciju AM. Sledece sezone titula ide Alonsu tako sto se ludi Lens zakucava u izazivace po potrebi 😂😂😂 1
Radoye Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago 47 minutes ago, Elevator Operater said: Zakariju je konstruktorska daleko vaznija, ok, ali celom papaya rules ujdurmom rizikuje da raspizdi Oskara (a mozda i obojicu) i mozda ga navede da zapali cim istekne ugovor. A uprkos pritisku koji ga sada lomi (uz nesigurnost da mu tim uopste cuva ledja), Oskar jeste vanserijski talenat i nijedan ozbiljan tim ne bi zeleo da bude nezadovoljan. Kakva je danas bila ujdurma? 2
alberto.ascari Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, Radoye said: Kakva je danas bila ujdurma? Nikakva. Oscar spor, Lando kako treba. 1
alberto.ascari Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, JPM said: Sledece sezone titula ide Alonsu tako sto se ludi Lens zakucava u izazivace po potrebi 😂😂😂 Nije nemoguće.
JPM Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, Elevator Operater said: Generalno u zadnje vreme, ne nuzno danas. Evo peta trka zaredom da je Lando bolji.
aleksandar2806 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 minutes ago, alberto.ascari said: Dobra trka. Šteta što će verovatno Čarli ostati kao jedan od onih who came close but never made it. Od iduće sezone očekujem dominaciju AM. Da bi se ukljucio u borbu za titulu ferari treba konacno da iskoraci i napravi bolid za tako nesto.
Radoye Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago 35 minutes ago, Elevator Operater said: Generalno u zadnje vreme, ne nuzno danas. OK timska naredba u Monci i sta jos? Na koji nacin je tim uticao na dogadjanja na stazi? Quote Oskar jeste vanserijski talenat i nijedan ozbiljan tim ne bi zeleo da bude nezadovoljan. Obojica su vanserijski talenti. 2
Dzoni_m Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Meni je bilo smesno na pocetku ona prica Lando je brljiv, Oskar je hladan i proracunat bla bla bla, ovome se nadao svako ko ima (a na ovom forumu ima) vise od 10 sezona za pojasom. Pojedini i preko 30. Nista neocekivano, videli smo ovo ihaha koliko puta. Rodoye me ispravlja za Battona i 2009-tu ali nije to moja poenta bila (razlog pada performansi auta, bodovna rezeva, drugi uradili ddd i sl), pricam o cisto psiholoskoj blokadi koju na koju se zalio sam Baton i u dokumnetarcu o sezoni 2009-te. Pa samo dve godine pre te sezone Hamilton. Zamalo da osvoji odmah sampionat, pravi katastrovaflne greske i gubi titulu. Navijam punim srcem za oba meklarenova vozaca, nemam preferencije ni prema jednom, voleo bih da je neko od Ferrarijevih vozaca u tom mixu ali nije. Voleo bih da borba traje do Brazila i da se tu resi. Zasto? Iz dva razloga, prvo sto mislim da je ovo previse trka za sezonu, relax im je preko potreban. A drugo jer su te poslednje tri trke iz***avanje sa svetlecim hotelima, medju kockarnicama, i cisto otimanje para od publike na mestu gde autosport nije cenjen. Zato bi bilo lepo da im se oduzme to zadovoljstvo a vozaci da imaju cisto da otaljaju i testiraju neke stvari za svoju dusu. Edited 3 hours ago by Dzoni_m 2
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Dzoni_m said: Pojedini i preko 30. 31 🙂 Potpisujem sve sto si napisao.
Recommended Posts