Radoye Posted Thursday at 11:57 PM Posted Thursday at 11:57 PM Meklaren osvojio konstruktorsku titulu, a ko ce vozacku ostaje jos da se vidi. Pjastri i dalje vodi, za vrat mu dise Noris a sansu iz drugog plana vreba Ferstapen. Pobedu od prosle sezone brani Lekler. Pireli donosi kombinaciju C1 - C3 - C4 Ovo ce biti sprint vikend. Satnica ovde: https://www.formula1.com/en/racing/2025/united-states
Radoye Posted yesterday at 01:01 AM Author Posted yesterday at 01:01 AM FP1:https://racer.com/2025/10/17/norris-leads-verstappen-struggles-in-u-s-gp-practice Lekler problemi sa menjacem. SQ:https://racer.com/2025/10/17/verstappen-bounces-back-to-usgp-sprint-pole Novotarije na bolidima:https://racer.com/2025/10/17/haas-brings-major-update-for-us-grand-prix - Mercedes manje promene na zadnjem ogibljenju - Has komplet novi patos i manje promene na sajdpodima
aleksandar2806 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 5 hours ago, Downforce said: HAAS brzi od Ferdze. Sramota jbt. Sramota. Sta mislis o vestima u vezi pregovora sa Hornerom da li mislis da bi trebalo da ga angazuju ili bi trebalo dati jos vremena Vaseru da slozi tim kako on misli da treba,ja bih ipak nastavio sa Vaserom premalo je vremena proslo da bi nesto konkretno mogao da promeni.
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Ovo je za suspenziju Piastrija. Edit...zapravo Hulk. Edited 7 hours ago by JPM
Hertzog Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Al ga mali namota. Izbaci oba bolida. Ovi ce sami sebe unistiti za vozacku titulu
Dzoni_m Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Zasto ce sami sebi? Ovde nijedan od MCL vozaca nije kriv. 1
nlavrnja Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Hulk heroj, a ne zlocinac 😁 Trkacki incident, ali ovo sto je Piastri uradio se ne radi na startu, switchback manevar moze u duelu 1v1 ali na startu ima toliko vozila, ovolika promena pravca sa spoljasnje na unutrasnju stranu samo sranje moze da napravi 3
Radoye Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago Realno trkacki incident i kurata sreca, ali Pjastri je ovde namotao u Grozanovom maniru kao da nista ne postoji iza linije kokpita bolida. Hulk se nasao u sendvicu, nije mogao levo jer mu je tamo bio Alonso. Na kraju ce stvarno Maks da uzme titulu... 3
Hertzog Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Previse je naglo skrenuo levo, kad je video da ne moze obici Landa, a ocigledno nije video hulka video, a bio mu je vec na pola bolida
nlavrnja Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Steta sto se ovo nije desilo u trci, mnogo vise bi se smanjila razlika
Downforce Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Piastrijeva greska sto posto. Nije uopste gledao gde mota, narocito tako naglo. 1
Xpert Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nije ovde Hulk iskljucivi krivac. 50-50 sa Oscarom. Hulk nije imao gde da manevrise. 1
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Da, isprva se to nije videlo. Na helmet camu Oskara se vidi da je smotao u levo na izlasku iz prve krivine i prakticno stisnuo u sendvic Hulka. Ali trkacki incident. Bas da vidimo licemere da li ce traziti izvinjenje od Oskara kao sto su rrazili od Landa.
nlavrnja Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sad mi pade na pamet, za 3 i po h su kvale, bice veselo u Mcl boxu oko popravljanja ovih bolida Bravo za Luisa, matori je stvarno majstor COTA 1
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, nlavrnja said: Sad mi pade na pamet, za 3 i po h su kvale, bice veselo u Mcl boxu oko popravljanja ovih bolida Bravo za Luisa, matori je stvarno majstor COTA Mislim da Lando cak imaa manje ostecenja. Oskaru otislo vesanje skroz. 1
Xpert Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Kakav izgovor Russell za limite staze. 'Nema veze sto sam pokusao sulud potez i da se Max nije sklonio sa staze, lagano bih ga pokupio, to ne treba da se racuna kao strike jer je trkanje'. Vazi. Edited 7 hours ago by Xpert
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Polupase se likovi na pozicijama 15 i 16 na sprintu... Hahahah Stroll je bog!!!
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Spora reakcija osoblja na stazi, mogli smo dobiti jedan krug trkanja.
Radoye Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago 15 minutes ago, Xpert said: Kakav izgovor Russell za limite staze. 'Nema veze sto sam pokusao sulud potez i da se Max nije sklonio sa staze, lagano bih ga pokupio, to ne treba da se racuna kao strike jer je trkanje'. Vazi. To je standardno Maksovo rezonovanje, sad je samo obrnuta situacija. Pretvorilo se u cirkus ovo. 30 minutes ago, Hertzog said: Previse je naglo skrenuo levo, kad je video da ne moze obici Landa, a ocigledno nije video hulka video, a bio mu je vec na pola bolida Isao je na onaj over-under, samo sto se to ne radi na startu kad je guzva. Ponasao se kao da su on i Lando jedini na stazi, ono sto je iza mene ne postoji. 1
Iryna Zarutska Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakav mentalni potop Oskara, mislim da ni on sam vise ne veruje da moze da uzme titulu. Ono propustanje u Monci kada je pokazao beta mentalitet se samo povecava sa svakom trkom.
Recommended Posts