Jump to content

Vreme Drafta  

15 members have voted

1. 1. Vreme drafta

• 18.10 (Subota) 21h
    • 19.10 (Nedelja) 21h
  2. 2. Broj IR

Recommended Posts

Posted

Da budem prvi koji ce da cestita degliju legendi fantazija prolaz u visi rang

Zasluzio si bro, sve najbolje u nastavku karijere ❤️

• Love 2
  • Ha-ha 2
Posted

Sto se mene tice @le piaf naravno da necu uzeti, nisam ni planirao,iskreno da ti kazem nisam ni vidio da je optusten, ekipa mi je osim ako bude kakva nova povreda kompletirana, i da nije svakako ga nebih ni razmatrao, nadam se da ce i ostali polufinalisti igrati prije svega ljudski, ja sam prosao u A ligu pa mi svjdno mada mislim da nije fer ovo da se radi

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

U dve sezone, dva ranga više, dobrodošla A ligo u moj dom. 

Pao je i Leki, 9-4, teškom mukom. Uzeo je na kraju debeli svoj tripl dabl iz četvrtog pokušaja i obezbedio tu kategoriju, ali su moju puleni bili na nivou i odbili nalet direktno iz MSG gde je Leki uživo posmatrao čarolije Brunsona i Klarksona. 

Objektivno najbolji mečap ove nedelje, dosta kategorija je bilo baš gusto. Na kraju je odlučilo moje vrhunsko manevrisanje na FA, gde sam iskopao Elajdžu Harklesa, Bonesa Hajlanda i istrpeo i pripremao za ovu nedelju Hendriksa. Njih trojica su rešili ovo u moju korist, uz pomoćno osoblje u vidu Vembija. 

Dobar je osećaj pobediti kada je na drugoj strani izbagovani Somborac, još kad ti pokloni 20 izgubljenih, preljepo. Lekiju i nasledniku čestitke, nije se moglo dalje protiv institucije i avangarde 😹

Sledi duel protiv delgija, sve ono što sam želeo, osveta se servira hladna. Za našu dušu. Delgi protiv mene ti neće proći onoliko jinxovanje, jer ću ja kukati još jače 🤨

Čestitam Gerrardu, Hayo-u i delgiši plasman u Premijer Ligu, a maXa je najsrećniji što sledeće sezone nema mene da mu kvarim planove. 

A sad, na salataru čempionšipa. 

• Like 1
Posted
On 12/15/2025 at 8:52 AM, delgado said:

Morao sam da te dobijem ovako ubedljivo (11-2-0), posto si pre toga razbio Maxu sa 10-2-1, pa mi je kukao danima kako je izgubio sve tesne KAT i da si imao srece, a jos si ga dobio u fotofinisu 1/4 C lige, nabio si mu kompleks 😄 Lepo sto je ispalo da obojica igrate ove godine. Zaobisao sam Vembija sto je samo po sebi veliika olaksica, da ne pricamo o ostalim. Sta ces, fantazi zivot, al opet fino je sto svaka nedelja za sebe i sto nikad ne znas kad ce ko kome da igra i sta ce da se izdesava. Vidis, mom sledecem protvniku nije igao Janis izmedju ostalih ;D

Setih se da je delgi ovo napisao jedared, pa sam izveo zaključak 😹

Hvala @maXa88, poguraću ga da izbori opstanak ako mu bude trebalo! 

• Love 1
Posted

Matchup je bio jako zanimljiv do samog kraja, ali nekako je uz pomoc kvalitetnog jinxa i kukanja obezbedjena A liga posle PET sezona. U drugoj samostalnoj, i prvi put cu igrati najjacu ligu bez co-ownera Maxe, samostalno. 

Ale s' Bagdale su imale jako poslednje vece, kao sto sam i pretpostavio FA specijalisti su doneli dosta trojki (Jaden Hardy cak 7, McDermott 3) - ukupno ih je imao 13 sinoc i 6 OFF REB. Promasili su ukupno 3 bacanja. Medjutim, moji su uspeli da odbrane ofanzivne - KAT je uzeo velika 4, Ayo, Kvik i Agbaji po 1 i resio sam ih u svoju korist za +3. Ispala je cak i dobra taktika jurenja OR, ukupno ih je iskopano 10 izmenama (Jenkins 2, Reed 3, Goga 1, Bona 3, Agbaji 1) a cak ni 5 Jaracovih trojki ne bi donelo tu KAT jer ih je rival dobio sa +6. Na kraju tank komander iz Indy nije uspeo da donese prevagu DelPieru pa je LMX prosao dalje, legla mu je fantasticno ova Doncina custody battle forma. Krivo mi je sto ga necu imati za naredni susret u 1/2, ali sta da se radi. Moram da pohvalim ekipu i za fantasticno sutiranje bacanja, opasno su tu klacovali --> ukupno 95/110 za ogromnih 86.36% ! Na kraju 7-5-1 uz 1-1 u TD i 7-4 u DD za mene. 

QFblige.png

Obzirom da nam je jako malo falilo za prvo mesto, po meni potpuno zasluzeno prolazimo i kolega Piaf i ja prolazimo dalje i sada cemo odmeriti snage u SF. Mislim da sam sad vec ozbiljan underdog (da smo igrali prosle nedelje uzeo bih samo 4kat i to sa TDom). A jos je protivnik nakrcao i sklopio preozbiljnu ekipu --> Ukrao mi je Jenkinsa i Da Silvu, munjevito reagovao na vest o Suggsovoj povredi(moj igrac) i doveo Jevona, dok sam ja pokupio Elajdzu Harklesa koga je on prethodno dropovao. Za danas su mi DTD - Johnson, Grant i Smart, valjalo bi da sva trojica igraju kako bih imao sanse da se borim. Na mojoj strani je jedino "domaci teren" i cinjenica da imam igraca koji ima najvece sanse da dodje do TD, ali iskreno mislim da cu skupljati kategorije. No, glavni cilj je obezbedjen tako da sada moze opusteno da se odigra pa se mozda nesto kvalitetno i iskopa, izbora ima. Srecan duel, pa neka bolji pobedi @le piaf

• Love 1