le piaf Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Zamoliću sve koji igraju ovaj naš fantazi, pa i ove iz A lige, da daju mišljenje da li je u redu dropovati Gidija jer nema više utakmica do kraja nedelje, i tako se svima usrati u fantazi? Šta to znači, da ja izbacim Wembenyamu jer ne igra u nedelju? A ovi što igraju dalje, za njih da me boli k? Pošto je ovo B liga, može da mu prođe, u A bi bila diskvalifikacija. A već je imao zajebancija sa izbacivanjem igrača iz šatro nekog protesta, pa na kraju ide priča kako mu je klinac poizbacivao. Ako je to taj tip, Džabe smo krečili, a mislim da jeste. Tražim da se izbaci iz lige, jer ako prođe, to isto može da radi i u A ligi. Neka delgi postavi anketu pa da glasamo. I da se razumemo, ne igra protiv mene. Edited 17 hours ago by le piaf
Dracarys Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) S obzirom na to da ekipa Steven koji je direktno prošao u ligu (bio prvi u regularci) već vodi velikom razlikom protiv Zorexove ekipe, to znači da se u ovoj nedelji odlučuje sve, tj. i preostala tri kandidata za A ligu. Ostatak takmičenja da priznamo je totalno nebitan, jer koga boli uvo da li se igra finale ili je neko šampion B lige. B liga je osmišljena samo da se zna ko ide u A ligu. Opravdano je bacanje Gidija, jer ga je suludo i držati, jer Čikago nema više mečeva do kraja nedelje. Koji će mu Gidi kada mu sledeća nedelja svakako nije takmičarska. Edited 16 hours ago by Dracarys
le piaf Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago A da je mečap Gerove ekipe egal, onda ne bi bilo ok? Da je A liga, ne bi bilo ok? Al pošto je B, onda možemo da se sprdamo sa ligom. Neki igraju ovo cele sezone, ima kompetetivnosti među par nas, nekad nije sve u samom plasmanu u A. Nadam se da će kolege koje prođu u 1/2, preskočiti Gidija, da odigra(mo)ju za svoju dušu. Nema problema, zaboravite.
Dracarys Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Sve je u takmičarskom značaju. Da, da je aktivan rezultat između Stevena i Zorexa, ovaj drop Gidija ne bi bio u redu. Koliko njih draftuje, među njima i ja kada sam bio u B ligi, a sada i opet, pravimo draft prema nedelji u QF, a ne prema tome ko više zaslužuje da ga draftujem, jer to je najbitnija nedelja u B ligi kada se lomi sezona. Znam da sam izbegavao igrače sa po dva ili tri meča, uzimao sam samo ako sam baš morao, jer šta me briga ako ima po jedan meč polufinalu ili finalu, bitno je ako je moguće da ima 5 mečeva u QF, jer tada mi brojevi trebaju. To govori da se radi draft prema plasmanu u A ligu, a ne da se osvoji.
le piaf Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 minutes ago, Dracarys said: Sve je u takmičarskom značaju. Da, da je aktivan rezultat između Stevena i Zorexa, ovaj drop Gidija ne bi bio u redu. Koliko njih draftuje, među njima i ja kada sam bio u B ligi, a sada i opet, pravimo draft prema nedelji u QF, a ne prema tome ko više zaslužuje da ga draftujem, jer to je najbitnija nedelja u B ligi kada se lomi sezona. Znam da sam izbegavao igrače sa po dva ili tri meča, uzimao sam samo ako sam baš morao, jer šta me briga ako ima po jedan meč polufinalu ili finalu, bitno je ako je moguće da ima 5 mečeva u QF, jer tada mi brojevi trebaju. To govori da se radi draft prema plasmanu u A ligu, a ne da se osvoji. Ok, svariću to. Samo, misliš li da je on gledao rezultat Gerovog mečapa i na konto toga procenio da je okej dropovati igrača prve runde. Verujem da bi to uradio i da je egal. Ali ok, šbbkbb, proći će mu sad.
Dracarys Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Iskreno, mislim i ja da bi on to uradio i da je egal, ali bi tada išle sankcije, ali ovako će proći, jer Zorex nema šanse da prođe. 1 1
Zvezdinho Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Uradi sve kako Draki kaze, al suprotno i neces da pogresis
Dzabe smo krecili Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 7 hours ago, le piaf said: Ok, svariću to. Samo, misliš li da je on gledao rezultat Gerovog mečapa i na konto toga procenio da je okej dropovati igrača prve runde. Verujem da bi to uradio i da je egal. Ali ok, šbbkbb, proći će mu sad. Kao sto su ti vec napisali, Gerard je prvi, ubedljivo vodi, 4 polufinalista idu u A, tako da to prvo ili trece mesto, eto ne donose plasaman u A, ili neke druge benifite. I naravno da sam gledao rezultat meca, video da i koliko Gerard ima vise igraca do kraja nedelje. Kao i da ga ne bi bih drop-ovao da je rezultat u egalu, uvek sam igrao fer i posteno do kraja... mada na kraju krajeva, sta koji q ja ima da nekom objasnjavam svoje poteze i pravdam se. Edited 8 hours ago by Dzabe smo krecili
le piaf Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da li se slažemo da ko god da prođe u 1/2, ne uzimamo Gidija? @Del Piero @Steve Gerrard @delgado @leki bg @Lmx Ja još imam i najvišeg vejvera, ali bih odigrao sezonu ko čovek, do kraja 🙂 Zapravo Lux ima iznad mene. 1
Dzabe smo krecili Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ti jos uvek ne "kapiras" , ne razumes zbog cega sam drop-ovao Gidija?
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nemam šta da kapiram, postoji bar par ljudi koji ne igraju fantazi zbog četvrtfinala i plasmana u A. Da je tako, svako od nas bi pravio ekipu za jednu nedelju PO, i celo igranje bi posvetio četvrtfinalnoj nedelji, uključujući i FA tokom sezone. U A ligi bi ti oduzeli ekipu i bio bi izbačen. Pošto je B, proći će ti. U jednom se slažem sa propolisom, iako je nepravedno prozvao delgija koji je sasvim korektan administrator, - a to je da sve lige trebaju imati ista pravila. Pored toga, već si imao gaf sa izbacivanjem igrača iz nekog revolta, što je dato nekom da upravlja ekipom do kraja sezone. U A ligi su dva takva primera, i niko, ni iz A ni iz B, nije pravio problem izuzev tebe. Ovom prilikom bih se i zahvalio igraču koji je preuzeo totalno nefunkcionalan tim, i igrao, menjao do samog kraja. Svaki dan. Za razliku od tebe, recimo, koji nisi izbacivao igrače koji su završili sezonu, po 10 dana i time u mnogome iskrojio poredak mnogima. No, to je tvoja stvar da li ćeš menjati ili ne, ali ovo izbacivanje pika prve runde je bezobrazno, i uništavaš nam igru. Sad bih ja trebao da izbacim Vembenjamu, jer eto, koga boli k posle ove nedelje. 1 1
delgado Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Pa sad, itekako je bilo puno nepravdi i neregularnosti tokom vise od decenije igranja i jedne i druge lige. Mnogi igraci imaju drugaciju percepciju igre i kad je 20+ ljudi u miksu, nije lako sve zadovoljiti. Od nepravednih izbacivanja, vetoa, dropova i trejd mahinacija. Sto se mene tice, i ja dozivljavam ovo kao lePiaf, takmicenje je takmicenje, ovo su tehnicki 2 zasebne lige a nas interni dogovor je da ih nazovemo A, B (i C). Pravo do kraja imaju da odigraju i ekipe koje u playoutu i bore se za sto visu poziciju na kraju sezone, pa tako nisu ni iskljucene izmene timovima koji se nisu plasirali u PO (i koji ispadnu posle u plejofu). Setimo se kad je apsolutno nepravedno izbacena Lukakuova ekipa (a spasao je Ratzenov tim od neaktivne sezone) -> Da je Gaga usao kao peti, tako i da peto mesto u teoriji moze doneti A ligu, jer ne znamo da li ce neko odustati, Trip je hteo da odustane pre dve sezone pa je na kraju ostao, autopick mu je odradio draft, lagano je i ispao i potom odustao od igranja jer je napustio forum. A sada su se ljudi iz C lige ubacivali da spasu neaktivce, sto licno podrzavam, ali samo pokazuje koliko su pravila nekonzistentna. Takodje, teoretski koliko god neko vodio i kakav god raspored bio, mecap ne moze biti 100% resen posebno 3 dana pre kraja takmicenja, tako da je sve ovo igranje po ivici nekih pravila i regularnosti, ali razumem i njegovu logiku naravno i stav ostalih da je to legitimno. Da ne pricamo sad i o onom dropovanju celog tima kad mu je takodje progledano kroz prste, da li je bilo za kickovanje iz lige i davanje tima nekom ko je ispusio za C ligu na upravljanje - verovatno jeste, ali se trudim da budem maksimalno fleksibilan i tolerantan i da sto vise ljudi igra i ucestvuje. Na kraju dana ipak je ovo igra i trebalo bi da mozemo da se dogovorimo, mada u praksi cesto ima problema. Da ne pominjem sad da su sezonama unazad mnogi predlagali da napravimo i nagradni fond za pobednika, ne smem ni da pomislim kakva bi papzjanija izbila kad bi ulozili neki novac ;D ------- Sto se mecapa u 1/4 izmedju FatZadda i mene tice, iako deluje da je rezultatski tesno, gotov sam ubedjen da "Uzaludni Moler" prolazi. Upao sam u panic mode i dropovao Jaraca Walkera da kao dobijem mec prednosti, a Goga zapravo nije imao b2b i iako je bio starter odigrao je toliko lose da je izmena spucana u vetar, mnogo je bolje bilo da sam uzeo Paul Reeda koji je imao b2b u cetvrtak i petak (I odlican mec u cetvrtak za razliku od Gruzijskog drveta) - em bi imao vecu produkciju em bi ustedeo izmenu. A bilo je takodje i mnogih drugih FA koje sam mogao uzeti to vece koji bi doneli mnogo toga vise/potrebnije, ali jbg. DelPi je iskoristio najveci WA i digao Jaraca, moze mu biti vazna akvizicija. Jenkins je vec solidan ubod, probao sam za danas Kobe Browna i Bonu, pa cemo videti. Ali moram da priznam da protivnik igra bas dobro QF -> Odlicne su mu izmene, Dramond moze biti kljuc, Kardvel odlican, od ranije je pokupio i J.Edvardsa iz File koji kida, sad je uzeo i Jaden Hardy-a koji ima 2 meca za vikend(b2b sub+ned) -> sve vrhunski potezi. Poklopilo se i da Fila i Sac igraju medjusobno i protiv losih ekipa tako da je to meka i za Raynauda pored ostalih akvizicija da puni vrhunske statse. Reed je nazalost promasio 3 bacanja i pokvario FT (Kao i Jaka, za poslednja 2 ga hackovali) -> tako da je to potpuno istopio i sad je razlika u 0.03 procenta. Moja prognoza je da me dobija 7-5-1 i da preokrece OR, trojke i FT%.
leki bg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, le piaf said: Da li se slažemo da ko god da prođe u 1/2, ne uzimamo Gidija? @Del Piero @Steve Gerrard @delgado @leki bg @Lmx Ja još imam i najvišeg vejvera, ali bih odigrao sezonu ko čovek, do kraja 🙂 Zapravo Lux ima iznad mene. Znas da ja necu proci hahah, ali se slazem da ga ne uzimam. Dropovao sam i ja Sextona, tako da nemam previse prava da moralisem (znam da nisu isti level i da sam ga uzeo iz FA, ali dropovan iz istog razloga).
maXa88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nas su forumaske vaske uini i zveki bukvalno poslali u nizi rang zbog samovolje da nam vetuju potpuno regularan trejd, a vi ovde preispitujete da li je, pazi sad, regularan drop igraca koji nece ni igrati do ponedeljka 🙄 Da ne pricamo sto bilo prvo ili cetvrto mesto donosi potpuno isto B ligu su uvek igrala gospoda i molim da to tako i ostane. Ne zagadjujte sveti topik 😌 1
le piaf Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago 1 hour ago, leki bg said: Znas da ja necu proci hahah, ali se slazem da ga ne uzimam. Dropovao sam i ja Sextona, tako da nemam previse prava da moralisem (znam da nisu isti level i da sam ga uzeo iz FA, ali dropovan iz istog razloga). Leki jinxuješ cele nedelje, tebi manje više svi igraju meni pola ekipe malo igra malo ne. Evo i Vembi upitan večeras, to je poslednji ekser u sanduk. Neverovatno kakva nedelja za mene 😞 Malo je Brunson, sad mora i ovaj...
Recommended Posts