le piaf Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Zamoliću sve koji igraju ovaj naš fantazi, pa i ove iz A lige, da daju mišljenje da li je u redu dropovati Gidija jer nema više utakmica do kraja nedelje, i tako se svima usrati u fantazi? Šta to znači, da ja izbacim Wembenyamu jer ne igra u nedelju? A ovi što igraju dalje, za njih da me boli k? Pošto je ovo B liga, može da mu prođe, u A bi bila diskvalifikacija. A već je imao zajebancija sa izbacivanjem igrača iz šatro nekog protesta, pa na kraju ide priča kako mu je klinac poizbacivao. Ako je to taj tip, Džabe smo krečili, a mislim da jeste. Tražim da se izbaci iz lige, jer ako prođe, to isto može da radi i u A ligi. Neka delgi postavi anketu pa da glasamo. I da se razumemo, ne igra protiv mene. Edited 5 hours ago by le piaf
Dracarys Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) S obzirom na to da ekipa Steven koji je direktno prošao u ligu (bio prvi u regularci) već vodi velikom razlikom protiv Zorexove ekipe, to znači da se u ovoj nedelji odlučuje sve, tj. i preostala tri kandidata za A ligu. Ostatak takmičenja da priznamo je totalno nebitan, jer koga boli uvo da li se igra finale ili je neko šampion B lige. B liga je osmišljena samo da se zna ko ide u A ligu. Opravdano je bacanje Gidija, jer ga je suludo i držati, jer Čikago nema više mečeva do kraja nedelje. Koji će mu Gidi kada mu sledeća nedelja svakako nije takmičarska. Edited 4 hours ago by Dracarys
le piaf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago A da je mečap Gerove ekipe egal, onda ne bi bilo ok? Da je A liga, ne bi bilo ok? Al pošto je B, onda možemo da se sprdamo sa ligom. Neki igraju ovo cele sezone, ima kompetetivnosti među par nas, nekad nije sve u samom plasmanu u A. Nadam se da će kolege koje prođu u 1/2, preskočiti Gidija, da odigra(mo)ju za svoju dušu. Nema problema, zaboravite.
Dracarys Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sve je u takmičarskom značaju. Da, da je aktivan rezultat između Stevena i Zorexa, ovaj drop Gidija ne bi bio u redu. Koliko njih draftuje, među njima i ja kada sam bio u B ligi, a sada i opet, pravimo draft prema nedelji u QF, a ne prema tome ko više zaslužuje da ga draftujem, jer to je najbitnija nedelja u B ligi kada se lomi sezona. Znam da sam izbegavao igrače sa po dva ili tri meča, uzimao sam samo ako sam baš morao, jer šta me briga ako ima po jedan meč polufinalu ili finalu, bitno je ako je moguće da ima 5 mečeva u QF, jer tada mi brojevi trebaju. To govori da se radi draft prema plasmanu u A ligu, a ne da se osvoji.
le piaf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Dracarys said: Sve je u takmičarskom značaju. Da, da je aktivan rezultat između Stevena i Zorexa, ovaj drop Gidija ne bi bio u redu. Koliko njih draftuje, među njima i ja kada sam bio u B ligi, a sada i opet, pravimo draft prema nedelji u QF, a ne prema tome ko više zaslužuje da ga draftujem, jer to je najbitnija nedelja u B ligi kada se lomi sezona. Znam da sam izbegavao igrače sa po dva ili tri meča, uzimao sam samo ako sam baš morao, jer šta me briga ako ima po jedan meč polufinalu ili finalu, bitno je ako je moguće da ima 5 mečeva u QF, jer tada mi brojevi trebaju. To govori da se radi draft prema plasmanu u A ligu, a ne da se osvoji. Ok, svariću to. Samo, misliš li da je on gledao rezultat Gerovog mečapa i na konto toga procenio da je okej dropovati igrača prve runde. Verujem da bi to uradio i da je egal. Ali ok, šbbkbb, proći će mu sad.
Dracarys Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Iskreno, mislim i ja da bi on to uradio i da je egal, ali bi tada išle sankcije, ali ovako će proći, jer Zorex nema šanse da prođe. 1
Recommended Posts