Jump to content

Demos Kratos  

14 members have voted

1. 1. Da li da se prelazi na Yahoo fantazi?

2. 2. Da li da se skrati broj timova u ligi?

3. 3. Kog dana da bude draft?

• Subota 21:00
      0
      0

Recommended Posts

Posted

Tesio sam se posle ispadanja da cemo biti svakako naguzeni u QF, medjutim ispada da bi situacija bila skroz suprotna, posto su se nasi igraci izgleda malo opustili nakon zavrsetka fantazi sezone pa su poceli da isporucuju sulude partije.

• Pumpaj! 1
Posted

Bas previse povreda, tako da mi nekako neumesno da komentarisem dešavanja na meču. 

Večeras bi trebalo da bude veče kad su sastavi potpuni i kad bi potencijalno mogle neke kategorije da se pomalo kristalisu. 

Posted
On 3/24/2026 at 2:24 PM, Chaos Is Me said:

Otpali i Ingram i Grant, jebem te živote

Oxoxo kako kvalitetno odrađen reverse jinx 🤣🤣🤣

Svaki fantazer bi ti pozavideo na ovome.

• WOW 1
Posted

To je to, imamo mec u kom ce skoro svaka kategorija biti neizvesna. Negde i ocekivano, s obzirom da su nam brojke bile vrlo slicne tokom citave sezone. Javno bih zamolio gospodu Holmgrena i Okongwua da se posvete svom najosnovnijem poslu, hvatanju lopti koje se odbiju o obruc. Ovako jadne skakacke tekme nece nam pomoci da udjemo u finale. Hvala 🙂

Posted

Najgora stvar u fantaziju kad imaš puno DTD igrača, nemaš pojma ko će igrati, a ne možeš ni da menjaš mnogo. Vratismo se u igru nekako ali treba nam full roster da bismo nešto napravili.

Posted
On 3/23/2026 at 8:57 AM, propolis said:

Da nije menjao Matkovica za Kartera prošao bi u sledeću rundu. 

Skoro pa epik fail Lamelica.

Kojom matematikom si dosao do ovog, naravno da ne bih prosao samo bi bio jos gori user posto bi TO bilo samo plus 1

Posted

Ммммм сатра ме данас. Ок, близу смо. Сутра се све решава!!

ајмоооо убацуј у 5ту