Malkolm Brogdon Posted March 23 Posted March 23 Tesio sam se posle ispadanja da cemo biti svakako naguzeni u QF, medjutim ispada da bi situacija bila skroz suprotna, posto su se nasi igraci izgleda malo opustili nakon zavrsetka fantazi sezone pa su poceli da isporucuju sulude partije. 1
Chaos Is Me Posted March 25 Posted March 25 Ovo nije više ni smešno, više od pola tima mi naprasno povređeno.
Contador54 Posted March 25 Posted March 25 Bas previse povreda, tako da mi nekako neumesno da komentarisem dešavanja na meču. Večeras bi trebalo da bude veče kad su sastavi potpuni i kad bi potencijalno mogle neke kategorije da se pomalo kristalisu.
propolis Posted March 26 Posted March 26 On 3/24/2026 at 2:24 PM, Chaos Is Me said: Otpali i Ingram i Grant, jebem te živote Oxoxo kako kvalitetno odrađen reverse jinx 🤣🤣🤣 Svaki fantazer bi ti pozavideo na ovome. 1
Contador54 Posted March 26 Posted March 26 To je to, imamo mec u kom ce skoro svaka kategorija biti neizvesna. Negde i ocekivano, s obzirom da su nam brojke bile vrlo slicne tokom citave sezone. Javno bih zamolio gospodu Holmgrena i Okongwua da se posvete svom najosnovnijem poslu, hvatanju lopti koje se odbiju o obruc. Ovako jadne skakacke tekme nece nam pomoci da udjemo u finale. Hvala 🙂
Chaos Is Me Posted March 26 Posted March 26 Najgora stvar u fantaziju kad imaš puno DTD igrača, nemaš pojma ko će igrati, a ne možeš ni da menjaš mnogo. Vratismo se u igru nekako ali treba nam full roster da bismo nešto napravili.
Contador54 Posted March 26 Posted March 26 Zato moras da imas co-ownera koji je budan 15 minuta pre pocetka prvog meca svake noci 🙂 1
Chaos Is Me Posted March 26 Posted March 26 Da, nije loše imati coownera sa blizancima. 😄 Mada budan sam i ja u to vreme uglavnom. 1
LayupFromTheMidget Posted March 27 Posted March 27 On 3/23/2026 at 8:57 AM, propolis said: Da nije menjao Matkovica za Kartera prošao bi u sledeću rundu. Skoro pa epik fail Lamelica. Kojom matematikom si dosao do ovog, naravno da ne bih prosao samo bi bio jos gori user posto bi TO bilo samo plus 1
Squabbit Posted March 27 Posted March 27 Ммммм сатра ме данас. Ок, близу смо. Сутра се све решава!! ајмоооо убацуј у 5ту
propolis Posted March 27 Posted March 27 3 hours ago, Squabbit said: Ммммм сатра ме данас. Ок, близу смо. Сутра се све решава!! ајмоооо убацуј у 5ту Kako je krenulo nije izgledalo da će biti dobro za moju ekipu. Sreda je bila dan D za Grumenja i uspeli smo da se iskobeljamo. Petak je za tebe što je sreda bila za mene, čupanje. Jako bitni i subota i nedelja!!!
propolis Posted March 27 Posted March 27 5 hours ago, LayupFromTheMidget said: Kojom matematikom si dosao do ovog, naravno da ne bih prosao samo bi bio jos gori user posto bi TO bilo samo plus 1 Matkovic je imao 1 BLK i bilo bi 6:5:2
LayupFromTheMidget Posted March 27 Posted March 27 4 hours ago, propolis said: Matkovic je imao 1 BLK i bilo bi 6:5:2 Sto se racunalo za subotu 1
propolis Posted March 27 Posted March 27 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Sto se racunalo za subotu Da,da 21 je igrao,a u statsima piše da je 22 jbg
Contador54 Posted Friday at 07:08 PM Posted Friday at 07:08 PM I tako kolo sreće se okreće, ko je bio u down-u sad je u naletu i obrnuto 🙂 Holmgren propusta večerašnji meč dok protivniku svi superstarovi igraju. Simons i George izgleda da nece uzeti učešća u ovom duelu.
Squabbit Posted Friday at 08:15 PM Posted Friday at 08:15 PM 13 hours ago, propolis said: Kako je krenulo nije izgledalo da će biti dobro za moju ekipu. Sreda je bila dan D za Grumenja i uspeli smo da se iskobeljamo. Petak je za tebe što je sreda bila za mene, čupanje. Jako bitni i subota i nedelja!!! Ako danas ovi moji shakali budu kidali mogu da se nadam 7-5-1 ali tesko.. pu pu jinx jinx ciribu ciriba 1
propolis Posted Friday at 10:15 PM Posted Friday at 10:15 PM 2 hours ago, Squabbit said: Ako danas ovi moji shakali budu kidali mogu da se nadam 7-5-1 ali tesko.. pu pu jinx jinx ciribu ciriba Tu smo tu smo
Contador54 Posted Saturday at 08:47 PM Posted Saturday at 08:47 PM Onyeka Okongwu - covek koji prodaje čitav PO 🥺
Squabbit Posted Sunday at 04:23 PM Posted Sunday at 04:23 PM On 3/27/2026 at 3:15 PM, propolis said: Tu smo tu smo Nista, sve sam pokusao ali ipak siri sastav pobedjuje. Meni Porz odigrao kad je trebalo tako da nije bacen pik, generalno nije losa sezona 1/2 finale, nit uspeh nit ne uspeh sa 6te pozicije. Ambicije su uvek velike, iako ove sezone 1 utakmicu nisam pogledao. Fantasy igram samo kroz brojke. Eye test = 0 Cestitke @propolis i cisto da se zna ovo je bilo finale pre finala, osurio bi ovaj drugi 1/2 fin par lagano. Jbg to se ne broji, ali meni znaci kao 🙂
propolis Posted Sunday at 04:54 PM Posted Sunday at 04:54 PM 28 minutes ago, Squabbit said: Nista, sve sam pokusao ali ipak siri sastav pobedjuje. Meni Porz odigrao kad je trebalo tako da nije bacen pik, generalno nije losa sezona 1/2 finale, nit uspeh nit ne uspeh sa 6te pozicije. Ambicije su uvek velike, iako ove sezone 1 utakmicu nisam pogledao. Fantasy igram samo kroz brojke. Eye test = 0 Cestitke @propolis i cisto da se zna ovo je bilo finale pre finala, osurio bi ovaj drugi 1/2 fin par lagano. Jbg to se ne broji, ali meni znaci kao 🙂 Stani, stani polako. Ništa još nije gotovo imaš mnogo bolji sastav danas i 3 kategorije koje lagano možeš da okreneš. Sutra ćemo da pričamo i svedemo utiske.
kironepraktičar Posted Sunday at 06:40 PM Posted Sunday at 06:40 PM 2 hours ago, Squabbit said: Nista, sve sam pokusao ali ipak siri sastav pobedjuje. batice, imaš još 4x izmene, 1st waiver i 45mins za makar 3x izmene. čekiraj cheat sheet na chatu sve sam pokušao, ovo je stvarno najjača izjava dana a čuo sam i anu burnabitch 1
Squabbit Posted Sunday at 11:12 PM Posted Sunday at 11:12 PM Sve to imam ali nemam vreme da pogledam koga i sta. nema veze, dobro je i ovo mozgao sam dodam batuma, fontekija ili mcdermonta LJ cryer mozda. Da placemo zajedno
Squabbit Posted Monday at 03:58 AM Posted Monday at 03:58 AM Idemooo lopoviii ukradite ovo 😉 jinx uspeo 😉 2
propolis Posted Monday at 05:59 AM Posted Monday at 05:59 AM (edited) Brutalna debitantska sezona za Grumenja i da je bilo malo sreće samo i finale u debi sezoni!!!@Squabbit Čestitke i srećno u finalu!!! Edited Monday at 06:00 AM by propolis 1 1
Recommended Posts