Malkolm Brogdon Posted Monday at 03:43 PM Posted Monday at 03:43 PM Tesio sam se posle ispadanja da cemo biti svakako naguzeni u QF, medjutim ispada da bi situacija bila skroz suprotna, posto su se nasi igraci izgleda malo opustili nakon zavrsetka fantazi sezone pa su poceli da isporucuju sulude partije. 1
Chaos Is Me Posted Tuesday at 01:24 PM Posted Tuesday at 01:24 PM Otpali i Ingram i Grant, jebem te živote
Chaos Is Me Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ovo nije više ni smešno, više od pola tima mi naprasno povređeno.
Contador54 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Bas previse povreda, tako da mi nekako neumesno da komentarisem dešavanja na meču. Večeras bi trebalo da bude veče kad su sastavi potpuni i kad bi potencijalno mogle neke kategorije da se pomalo kristalisu.
propolis Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 3/24/2026 at 2:24 PM, Chaos Is Me said: Otpali i Ingram i Grant, jebem te živote Oxoxo kako kvalitetno odrađen reverse jinx 🤣🤣🤣 Svaki fantazer bi ti pozavideo na ovome.
Recommended Posts