Gaga Posted February 12 Posted February 12 Nije. Meni ce pola ekipe da gase,Trey,Monk,Nembhard,zaboravio to jutro da pokupim Ajvija,a drugi sam na wejveru.Fuck.
kironepraktičar Posted February 12 Posted February 12 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Stigao Cam dal je to bust 1 svako ko se zove cam je rodjeni pobednik 2 Doc Rivers on Cam Thomas: "I've had Jamal Crawford. I had Lou Williams... And now, I have Cam Thomas." 3 @gggggggg misli drugacije, daklem, plus \(- - )/
kironepraktičar Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) @Gaga, pa jel mozes da sacekas prebrojavanje povredjenih makar do sutra uvece? ne izgleda kao da ce monk biti bolestan preko nedelju dana, nembhard injury menagment pred allstar break a jalen smith je vec probable; mozda trey murphy bude i dalje out ali imaces mesta na IR za kajzer franca Edited 18 hours ago by kironepraktičar 1
Gaga Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Koji će mi? Tri nedelje,pa da vidimo gde je,neće ga biti pre naše treće playoff nedelje
kironepraktičar Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 8 hours ago, Gaga said: Koji će mi? valjda i tebi lično ide u prilog a narafski i svima nama, da ne pojačavaš neku plejof ekipu bez preke potrebe Wed, Feb 18, 9:54 PMROTOWIRE.COM Smith (calf) is probable for Thursday's game against the Raptors. možda ti kurca neće vredeti franz ali imaš u ovom trenutku sve igrače potvrđeno zdrave osim eventualno trey murphyja edit taman i da si planirao da zadržiš sve igrače (ne vidim kome bi trebao bones highland čak i u ligi od 20 ali tvoja stvar) - mogao si lepo da staviš franza na IR, ubaciš jednog po izboru od tri koja imaš tamo i cepaš dalje. nije kao da si se ustremio na neku FA priliku, samo si bacio wagnera.
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ja predlažem da se za ove indijanske poteze tipa bacanja vrednog igrača na waiver a da imaš mesta na IR uvede neka dvogodišnja zabrana igranja A lige i da se igrač osmudi 1
kironepraktičar Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: za ove indijanske poteze ne kapiram šta je berićet ovog poteza: mogao je (može i dalje ako mu @LayupFromTheMidget hitnije vrati igrače), da stavi monka, nembharda i smitha u roster a wagnera, timelorda i trey murphyja na IR ne mora nikoga da baca, sve dok se ne odluči šta bi radio na temu, tj ko mu više ili manje treba u rosteru.
LayupFromTheMidget Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako hoce da mu se vrati Wagner bice vracen kao sto je i Dejvis ako ne, njegova odluka kao za Dejvisa 2 put 1
Dracarys Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pa nije baš ista situacija kao sa Dejvisom. Za Dejvisa je išlo da će prve procene da budu početkom marta, a to ne znači i automatsko vraćanje na teren. U Dalasu bi mu usledio lagani shutdown kao i sada Irvingu za kojeg su postojale i realnije šanse da se vrati ranije. Postojala je mikroskopska šansa da bude trejdovan u neki plej of tim, što opet ne garantuje njegove igre, već čuvanje za plej of. Sa Vagnerom se apsolutno ništa ne zna, tek treba da bude testiran, a može lagano da se vrati i za tri-četiri nedelje.
propolis Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Klinački,nezreli potezi, oba. Suspenzija nije rešenje, već edukacija implusivnih nam junoša, mislim junoša 🙂
Dracarys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa iz ove perspektive sada nije, jer nisam u zoni ispadanja. Ali ni ne očekujem da neko ko juče došao u A ligu da da zna poteze nekadašnjeg šampiona iste.
Gaga Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 hours ago, Chaos Is Me said: Ja predlažem da se za ove indijanske poteze tipa bacanja vrednog igrača na waiver a da imaš mesta na IR uvede neka dvogodišnja zabrana igranja A lige i da se igrač osmudi Kim Dzong,nisam te prepoznao,imam pun buljuk igrača koji će malo igrati,malo ne zbog tankovanja,lik se neće vraćati na teren pre druge runde PO,verovatno ne pre treće runde. Ako je frka uzeću ga nazad i to je to, ako se ne vrati barem do druge runde PO,bićete jebani.
propolis Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, Dracarys said: Pa iz ove perspektive sada nije, jer nisam u zoni ispadanja. Ali ni ne očekujem da neko ko juče došao u A ligu da da zna poteze nekadašnjeg šampiona iste. Moj je ujko jači od vašega
kironepraktičar Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 37 minutes ago, Gaga said: Ako je frka uzeću ga nazad i to je to, ako se ne vrati barem do druge runde PO,bićete jebani. stvarno nema potrebe da nas gej-hejt jebes. ostavi ga lepo na WA, uzece ga vec neko. ti si mogao da ga drzis na IR, bez da bilo koga izbacis zbog toga, u tome je poenta.
Zvezdinho Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago (edited) 1 hour ago, propolis said: Klinački,nezreli potezi, oba. Suspenzija nije rešenje, već edukacija implusivnih nam junoša, mislim junoša 🙂 Moze.Ovako nesto. Spoiler Nama ladno prosao nas trade deadline Edited 32 minutes ago by Zvezdinho
Recommended Posts