Gaga Posted February 12 Posted February 12 Nije. Meni ce pola ekipe da gase,Trey,Monk,Nembhard,zaboravio to jutro da pokupim Ajvija,a drugi sam na wejveru.Fuck.
kironepraktičar Posted February 12 Posted February 12 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Stigao Cam dal je to bust 1 svako ko se zove cam je rodjeni pobednik 2 Doc Rivers on Cam Thomas: "I've had Jamal Crawford. I had Lou Williams... And now, I have Cam Thomas." 3 @gggggggg misli drugacije, daklem, plus \(- - )/
kironepraktičar Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) @Gaga, pa jel mozes da sacekas prebrojavanje povredjenih makar do sutra uvece? ne izgleda kao da ce monk biti bolestan preko nedelju dana, nembhard injury menagment pred allstar break a jalen smith je vec probable; mozda trey murphy bude i dalje out ali imaces mesta na IR za kajzer franca Edited 17 hours ago by kironepraktičar 1
Gaga Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Koji će mi? Tri nedelje,pa da vidimo gde je,neće ga biti pre naše treće playoff nedelje
kironepraktičar Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 8 hours ago, Gaga said: Koji će mi? valjda i tebi lično ide u prilog a narafski i svima nama, da ne pojačavaš neku plejof ekipu bez preke potrebe Wed, Feb 18, 9:54 PMROTOWIRE.COM Smith (calf) is probable for Thursday's game against the Raptors. možda ti kurca neće vredeti franz ali imaš u ovom trenutku sve igrače potvrđeno zdrave osim eventualno trey murphyja edit taman i da si planirao da zadržiš sve igrače (ne vidim kome bi trebao bones highland čak i u ligi od 20 ali tvoja stvar) - mogao si lepo da staviš franza na IR, ubaciš jednog po izboru od tri koja imaš tamo i cepaš dalje. nije kao da si se ustremio na neku FA priliku, samo si bacio wagnera.
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja predlažem da se za ove indijanske poteze tipa bacanja vrednog igrača na waiver a da imaš mesta na IR uvede neka dvogodišnja zabrana igranja A lige i da se igrač osmudi 1
kironepraktičar Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: za ove indijanske poteze ne kapiram šta je berićet ovog poteza: mogao je (može i dalje ako mu @LayupFromTheMidget hitnije vrati igrače), da stavi monka, nembharda i smitha u roster a wagnera, timelorda i trey murphyja na IR ne mora nikoga da baca, sve dok se ne odluči šta bi radio na temu, tj ko mu više ili manje treba u rosteru.
LayupFromTheMidget Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako hoce da mu se vrati Wagner bice vracen kao sto je i Dejvis ako ne, njegova odluka kao za Dejvisa 2 put 1
Dracarys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa nije baš ista situacija kao sa Dejvisom. Za Dejvisa je išlo da će prve procene da budu početkom marta, a to ne znači i automatsko vraćanje na teren. U Dalasu bi mu usledio lagani shutdown kao i sada Irvingu za kojeg su postojale i realnije šanse da se vrati ranije. Postojala je mikroskopska šansa da bude trejdovan u neki plej of tim, što opet ne garantuje njegove igre, već čuvanje za plej of. Sa Vagnerom se apsolutno ništa ne zna, tek treba da bude testiran, a može lagano da se vrati i za tri-četiri nedelje.
propolis Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago Klinački,nezreli potezi, oba. Suspenzija nije rešenje, već edukacija implusivnih nam junoša, mislim junoša 🙂
Recommended Posts