Jump to content

Demos Kratos  

13 members have voted

1. 1. Da li da se prelazi na Yahoo fantazi?

2. 2. Da li da se skrati broj timova u ligi?

3. 3. Kog dana da bude draft?

• Subota 21:00
      0
      0

Recommended Posts

Posted

Nije.

Meni ce pola ekipe da gase,Trey,Monk,Nembhard,zaboravio to jutro da pokupim Ajvija,a drugi sam na wejveru.Fuck.

Posted
1 hour ago, LayupFromTheMidget said:

Stigao Cam dal je to bust

1 svako ko se zove cam je rodjeni pobednik

2 Doc Rivers on Cam Thomas: "I've had Jamal Crawford. I had Lou Williams... And now, I have Cam Thomas."

3 @gggggggg misli drugacije, daklem, plus \(- - )/

Posted (edited)

@Gaga, pa jel mozes da sacekas prebrojavanje povredjenih makar do sutra uvece? ne izgleda kao da ce monk biti bolestan preko nedelju dana, nembhard injury menagment pred allstar break a jalen smith je vec probable; mozda trey murphy bude i dalje out ali imaces mesta na IR za kajzer franca

Edited by kironepraktičar
  • Like 1
Posted
8 hours ago, Gaga said:

Koji će mi?

valjda i tebi lično ide u prilog a narafski i svima nama, da ne pojačavaš neku plejof ekipu bez preke potrebe

image.thumb.png.2c0a93fed7e50c86a178a3c1f1162f85.png

Wed, Feb 18, 9:54 PMROTOWIRE.COM

Smith (calf) is probable for Thursday's game against the Raptors.

možda ti kurca neće vredeti franz ali imaš u ovom trenutku sve igrače potvrđeno zdrave osim eventualno trey murphyja

edit

taman i da si planirao da zadržiš sve igrače (ne vidim kome bi trebao bones highland čak i u ligi od 20 ali tvoja stvar) - mogao si lepo da staviš franza na IR, ubaciš jednog po izboru od tri koja imaš tamo i cepaš dalje.

nije kao da si se ustremio na neku FA priliku, samo si bacio wagnera.

Posted

Ja predlažem da se za ove indijanske poteze tipa bacanja vrednog igrača na waiver a da imaš mesta na IR uvede neka dvogodišnja zabrana igranja A lige i da se igrač osmudi

Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

za ove indijanske poteze

ne kapiram šta je berićet ovog poteza:

mogao je (može i dalje ako mu @LayupFromTheMidget hitnije vrati igrače), da stavi monka, nembharda i smitha u roster a wagnera, timelorda i trey murphyja na IR

ne mora nikoga da baca, sve dok se ne odluči šta bi radio na temu, tj ko mu više ili manje treba u rosteru.