Zvezdinho Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 8 hours ago, Dracarys said: Jebite me sad bez Dejvisa Dobar dan Druga ligooo, evo vracam ti se jaaaa, ne skreci fantazerska prugo, Entoni Dejvis je prevara.
Dracarys Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 51 minutes ago, kironepraktičar said: imas dovoljno mesta na IR, mojne da se glupiras Pa sada imam, ali šta će biti posle? Imam sada Vasela i Dejvisa na IR. Da li da očekujem da mi se kroz dva meseca koliko je ostalo do kraja sezone ne skrši nijedan igrač? Uz napomenu da Embid ne igra B2B mečeve i hoću da ga stavim na IR kada ne igra. Ne pomišljam ni u ludilu da ja dropujem Vasela ili nekog igrača koji će biti odsutan x nedelja. Imam pravo da igram sa svih 12 igrača, i imam pravo da držim igrače na IR koje ja želim. 22 minutes ago, Zvezdinho said: Dobar dan Druga ligooo, evo vracam ti se jaaaa, ne skreci fantazerska prugo, Entoni Dejvis je prevara. Nije te bilo da se javiš nakon što sam te razguzio, razguziću te i sledeće sezone. Ne boj se što se tiče ispadanja, novi TD Kvina, derem 9-4, s tim da mogu veoma lako dobiti i desetu kategoriju ako budu slobodnjaci radili kako treba. Jaka je moja ekipa i bez Dejvisa.
propolis Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Birati AD i Embida u istu ekipu i očekivati da obojica igraju završnicu sezone je ravno 7mici na lotou. Trejduj Embida pre nego AD, bolje sprečiti nego lečiti...ako neko uopšte hoće takvog igrača.
Dracarys Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Hahaha, još ćeš da mi određuješ šta ću da trejdujem, meni šampionu ove lige. To što sam ja odlučio da biram njih dvojicu je samo moja stvar zašto sam uradio. Samo kažem da ako ne uspem da ga trejdujem, a ponestane mesta na IR, AD leti prvi. 1 1
kironepraktičar Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 hours ago, Dracarys said: Pa sada imam, ali šta će biti posle? Imam sada Vasela i Dejvisa na IR. Da li da očekujem da mi se kroz dva meseca koliko je ostalo do kraja sezone ne skrši nijedan igrač? hajde malo da crtam čiča gliše, pošto tebi ništa nije jasno i skroz si zbunjen. šemsa objavi da je davies minimum 6x nedelja out, ti imaš sinoć 2x prazna IR slota i frkneš ga na FA ima još 8 kalendarskih nedelja regularne sezone, pa playin i plejof kapiram da će tokom sledeće nedelje objaviti koliko pauzira, pa ga baci ako je završio sezonu ili ako niko neće da ga uzme u trejdu a ti nemaš više mesta na IR slotu ovo što si uradio je neki rejdž-drop koji bi potencijalno uticao na odnose snaga u ligi, bez da si bio primoran na to. nadam se da sam ti dovoljno jasno oslikao kontekst.
Zvezdinho Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 54 minutes ago, kironepraktičar said: hajde malo da crtam čiča gliše, pošto tebi ništa nije jasno i skroz si zbunjen. šemsa objavi da je davies minimum 6x nedelja out, ti imaš sinoć 2x prazna IR slota i frkneš ga na FA ima još 8 kalendarskih nedelja regularne sezone, pa playin i plejof kapiram da će tokom sledeće nedelje objaviti koliko pauzira, pa ga baci ako je završio sezonu ili ako niko neće da ga uzme u trejdu a ti nemaš više mesta na IR slotu ovo što si uradio je neki rejdž-drop koji bi potencijalno uticao na odnose snaga u ligi, bez da si bio primoran na to. nadam se da sam ti dovoljno jasno oslikao kontekst.
Dracarys Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 57 minutes ago, kironepraktičar said: hajde malo da crtam čiča gliše, pošto tebi ništa nije jasno i skroz si zbunjen. šemsa objavi da je davies minimum 6x nedelja out, ti imaš sinoć 2x prazna IR slota i frkneš ga na FA ima još 8 kalendarskih nedelja regularne sezone, pa playin i plejof kapiram da će tokom sledeće nedelje objaviti koliko pauzira, pa ga baci ako je završio sezonu ili ako niko neće da ga uzme u trejdu a ti nemaš više mesta na IR slotu ovo što si uradio je neki rejdž-drop koji bi potencijalno uticao na odnose snaga u ligi, bez da si bio primoran na to. nadam se da sam ti dovoljno jasno oslikao kontekst. Ne znam koje si ti izvore pratio, ali čitaj ovo Znači, nekoliko meseci. Dalas je među najgorim ekipama zapada, i imaju svoj pik. Tu nije teško prognozirati šta će se dogoditi. Povređeni Dejvis se neće trejdovati.
Zvezdinho Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago S obzirom koje igrace si birao ti bolje da ih avansno sve pobacas
Dracarys Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, Zvezdinho said: S obzirom koje igrace si birao ti bolje da ih avansno sve pobacas Ja sam te sa tim igračima razguzio
kironepraktičar Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 hours ago, Dracarys said: Ne znam koje si ti izvore pratio, ali čitaj ovo Znači, nekoliko meseci. Dalas je među najgorim ekipama zapada, i imaju svoj pik. Tu nije teško prognozirati šta će se dogoditi. Povređeni Dejvis se neće trejdovati. pa isti izvor je u pitanju, shemsa suljakovic. could miss nije isto sto i will miss nije valjda drama da sacekas zvanican info kada vec imas dva prazna IR slota
Zvezdinho Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) @Dracarys Lepo ti covek kaze da si imao prazne IR slotove. Edited 6 hours ago by Zvezdinho
Recommended Posts