Dracarys Posted Tuesday at 03:31 AM Posted Tuesday at 03:31 AM Opa, prvi tripl dabl Queena! 33-10-10 i 4 blokade. Nije loše za novog franšiznog igrača. 1
Magia Posted yesterday at 08:39 AM Posted yesterday at 08:39 AM Do sada sam sve vreme mislio da ce se sreca preokrenuti i da kad mi se vrati prvi pik koji mi je povredjen od pocetka sezone cu uspeti da se vratim, ali ova nedelja mi je samo pokazala da je to to - sudjeno je da se vratim u B ligu. Kako drugacije objasniti: TD Quena, prvi u karijeri naravno, sa 33 poena. - 10 tekmi predhotnih nije imao ni DD uz prosek oko 12 poena po mecu. 33 poena Zubca uz 13/14 iz igre - prethodnih 10 tekmi prosek oko 13-14 31 poen Kuzme uz 13/17 iz igre - u prethodnih 4 tekme je ukupno skupio 36 poena Bas tuga.
Dracarys Posted yesterday at 12:12 PM Posted yesterday at 12:12 PM (edited) Razmahali su se protiv tebe Mađija, da mi čak malo dođe i žao. Deluje da mi se sve vraća za izgubljene kategorije prethodnih kola. Opet nije sve gotovo, mnogo zavisi kada će ti se Jang vratiti. Nije to nešto loša ekipa, ipak će se u drugom delu sezone imati par Jang-Edvards. To je meni bila osovina ekipe u šampionskoj sezoni. Edited yesterday at 12:13 PM by Dracarys
LayupFromTheMidget Posted yesterday at 05:30 PM Posted yesterday at 05:30 PM 8 hours ago, Magia said: Do sada sam sve vreme mislio da ce se sreca preokrenuti i da kad mi se vrati prvi pik koji mi je povredjen od pocetka sezone cu uspeti da se vratim, ali ova nedelja mi je samo pokazala da je to to - sudjeno je da se vratim u B ligu. Kako drugacije objasniti: TD Quena, prvi u karijeri naravno, sa 33 poena. - 10 tekmi predhotnih nije imao ni DD uz prosek oko 12 poena po mecu. 33 poena Zubca uz 13/14 iz igre - prethodnih 10 tekmi prosek oko 13-14 31 poen Kuzme uz 13/17 iz igre - u prethodnih 4 tekme je ukupno skupio 36 poena Bas tuga. Ceka B
kironepraktičar Posted yesterday at 06:09 PM Posted yesterday at 06:09 PM 9 hours ago, Magia said: Bas tuga. dam ti sidy vicious cissokoa i cam not reddish spencera za trajčeta #magia pljacka unesrećene & ostali predlozi 1
Zvezdinho Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 16 hours ago, Magia said: Do sada sam sve vreme mislio da ce se sreca preokrenuti i da kad mi se vrati prvi pik koji mi je povredjen od pocetka sezone cu uspeti da se vratim, ali ova nedelja mi je samo pokazala da je to to - sudjeno je da se vratim u B ligu. Kako drugacije objasniti: TD Quena, prvi u karijeri naravno, sa 33 poena. - 10 tekmi predhotnih nije imao ni DD uz prosek oko 12 poena po mecu. 33 poena Zubca uz 13/14 iz igre - prethodnih 10 tekmi prosek oko 13-14 31 poen Kuzme uz 13/17 iz igre - u prethodnih 4 tekme je ukupno skupio 36 poena Bas tuga.
Bobby Shurda Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Prošle godine Đimi Bakec sajlent banovan do trejda metar dana, sada Kuminga, nastavlja se tradicione difamilija
Recommended Posts