Squabbit Posted Friday at 01:34 AM Posted Friday at 01:34 AM Neko reko’ trejd? moze i ne mora, da se ne zalim za sada.. bice gore 😉
Zvezdinho Posted Friday at 05:50 AM Posted Friday at 05:50 AM 6 hours ago, Gaga said: napisacu ovde ako budem krenuo u firesale jokica cu trejdovati svima osim zvekiju Denver ima samo 2 meca u fantazi nedelji kada je finale. 1
Zvezdinho Posted Friday at 06:19 AM Posted Friday at 06:19 AM 5 hours ago, LayupFromTheMidget said: Kod mene imas Kata i Lavina Mislis KAT zvani DTD.
propolis Posted Friday at 06:25 AM Posted Friday at 06:25 AM Znači Gaford i Micel, Davion 🤣🤣🤣🤣 Zveki ne pitaj me za Kulibalija 🤫
Wook Posted Friday at 10:26 AM Posted Friday at 10:26 AM Samo lud čovek bi trejdovao Jokića. Ni slučajno nemoj da ga daješ, osim ako hoćeš nama he-he E Bobby, imao si svoje veče 6 na jednog, a sad malo ona, što kaže Mirko Topalović.
Wook Posted Friday at 10:31 AM Posted Friday at 10:31 AM Gago, znači Gober, znači Lajvli, ili Adams, 2 visoka + VJ Edgecombe, ako se co owner složi. 1
Chaos Is Me Posted Friday at 10:53 AM Posted Friday at 10:53 AM Koliko si očajan od 0 do dizanje leša CP3 sa free agency-a. Ako je Jokić na prodaju, ja bih dao ozbiljan povrat, tipa Edwards + Clingan + kusur.
propolis Posted Friday at 11:15 AM Posted Friday at 11:15 AM 44 minutes ago, Wook said: Samo lud čovek bi trejdovao Jokića. Ni slučajno nemoj da ga daješ, osim ako hoćeš nama he-he E Bobby, imao si svoje veče 6 na jednog, a sad malo ona, što kaže Mirko Topalović. Prošle godine sam ga trejdovao vama,osvojio B ligu i ušao u A ligu. Sa tim da sam pola sezone bio na poslednjem mestu tako da to ko je lud ne pije vodu, već ko ume da ga trejduje 😎 Od ostalih vesti: Velika gužva oko Denisa napasti koga traži pola lige.
Mile1 Posted Friday at 12:36 PM Posted Friday at 12:36 PM 2 hours ago, Wook said: Gago, znači Gober, znači Lajvli, ili Adams, 2 visoka + VJ Edgecombe, ako se co owner složi. Edgecombea ne bi dao ni mrtav 1
Wook Posted Friday at 12:37 PM Posted Friday at 12:37 PM 1 hour ago, propolis said: Prošle godine sam ga trejdovao vama,osvojio B ligu i ušao u A ligu. Sa tim da sam pola sezone bio na poslednjem mestu tako da to ko je lud ne pije vodu, već ko ume da ga trejduje 😎 Od ostalih vesti: Velika gužva oko Denisa napasti koga traži pola lige. To je samo delimično tačno : ) Imao sam već pobedu u finalu, ali me bilo baš briga da ustajem i izbacujem igrača kad su svi tvoji završili, pa sam nabio to's ili upropastio procenete, ne sećam se šta je bilo : ))) Gledaj na to kao na čin dobre volje za trejd Jokića 😁 Na kraju nam ni Janis, ni Jokić nisu doneli A ligu, propustili su gomilu mečeva u po, odigrani se mogli izbrojati na prste jedne ruke za ceo plej of, već nam je A ligu doneo pre svega FA Naji Marshal i onaj drugi FA iz Dalasa Kai Jones, likovi su ubijali. Jokić je garant za siguran opstanak ili visok plasman u ligi, ali za plej of je bolje imati širok roster.
propolis Posted Friday at 01:16 PM Posted Friday at 01:16 PM (edited) Šta da kažem sem hvala na činu dobre volje 😁 Nego @Gaga bio prvi prošle godine u regularci pa sam ga ispresavijao dva puta u mesec dana, u regularnom delu 9:4:0 i u polufinalu 10:3:0 pa je nešto zapretio da ćemo se ćerati u A ligi. Ništa ne spominje za sada... Edited Friday at 01:17 PM by propolis
LayupFromTheMidget Posted Friday at 03:30 PM Posted Friday at 03:30 PM 9 hours ago, Zvezdinho said: Mislis KAT zvani DTD. Mislim Kat koji uzima DD iako je Dtd. Sta bi sa Alenom? Nema tu dtd? 2
Squabbit Posted Saturday at 12:01 AM Posted Saturday at 12:01 AM Pridruzujem se davanju svega za Jokaru 😉
Bobby Shurda Posted Saturday at 05:49 AM Author Posted Saturday at 05:49 AM Kakve su vam ponude dobićete izgleda svi Jokaru samo bez "jo" 1 1
Zvezdinho Posted Saturday at 09:33 AM Posted Saturday at 09:33 AM Zasto je espn promenio layout za box score.
propolis Posted Saturday at 10:31 AM Posted Saturday at 10:31 AM Deluje da bude zgodno za fantazi,a možda i kladionicu, pts,reb,stl,blk sve bitno se odmah vidi
Zvezdinho Posted Sunday at 07:07 AM Posted Sunday at 07:07 AM (edited) Al se Draki zeznuo sa Embidom,pa on ima u PO stalno B2B utakmice Draki promeni naziv tima u DTD/OUT chasers Edited Sunday at 07:09 AM by Zvezdinho
Zvezdinho Posted Sunday at 08:13 AM Posted Sunday at 08:13 AM (edited) @Dracarys kad budes opet ispao jel ces opet da cmizdris da ides u penziju i da neces vise da igras fantazi😛 41 minutes ago, Wook said: Embiid da dočeka plej of? Dobar vic. Dobro sad i ti si mnogo bezobrazan nemoj da mu rusis sneska. Edited Sunday at 08:15 AM by Zvezdinho
Dracarys Posted Sunday at 08:24 AM Posted Sunday at 08:24 AM Pa ima stalno, ali i da propusti svaku od B2B, imaće Embid po 3 meča u svakoj nedelji minimum, jer Fila ima dobar raspored. To i nije toliko loše, s obzirom na to šta Embid može da ponudi i utiče na duel. Tako si i ti Zveki draftovao Avdiju, zbog nekog potencijala koji može imati u martu za kojeg je isto pitanje šta će biti? Sad je još pod velikim restrikcijama, ali ne sumnjam da će doći polako na svoje do marta kada mi zapravo najviše i treba. 8 minutes ago, Zvezdinho said: @Dracarys kad budes opet ispao jel ces opet da cmizdris da ides u penziju i da neces vise da igras fantazi😛 Dobro sad i ti si mnogo bezobrazan nemoj da mu rusis sneska. To se nikad ne zna, jer uopšte ne idem na fantazi ovih dana. A po svemu sudeći koliko sam vremena posvetio spremajući draft, mislim da bih se ovaj put verovatno povukao.
Zvezdinho Posted Sunday at 08:36 AM Posted Sunday at 08:36 AM 11 minutes ago, Dracarys said: Pa ima stalno, ali i da propusti svaku od B2B, imaće Embid po 3 meča u svakoj nedelji minimum, jer Fila ima dobar raspored. To i nije toliko loše, s obzirom na to šta Embid može da ponudi i utiče na duel. Tako si i ti Zveki draftovao Avdiju, zbog nekog potencijala koji može imati u martu za kojeg je isto pitanje šta će biti? Sad je još pod velikim restrikcijama, ali ne sumnjam da će doći polako na svoje do marta kada mi zapravo najviše i treba. To se nikad ne zna, jer uopšte ne idem na fantazi ovih dana. A po svemu sudeći koliko sam vremena posvetio spremajući draft, mislim da bih se ovaj put verovatno povukao.
Chaos Is Me Posted yesterday at 09:16 AM Posted yesterday at 09:16 AM Ja nekako svake nedelje uspevam da imam manje utakmica od protivnika.
Bobby Shurda Posted yesterday at 09:31 AM Author Posted yesterday at 09:31 AM Čestitke @Mile1 @Wook natumbarali ste me fino. Momcima se nema šta zameriti, nisam proveravao mrzi me to da radim ali verovatno bih dobio većinu timova prošle nedelje a ovo brutalno izgubljeno. Tim je za sada dosta nepredvidiv može da bude i visoko plasiran a može i da ispadne lagano. Bejlija ću da čekam izgleda kao Kelela prošle godine, ja Edžkomba nisam birao jer sam mislio da je sigurniji on a ispade skroz kontra neverovatno. Centri trenutno jedva prebacuju 25 minuta, Pul u rekordnom roku ispada iz rotacije...ali biće bolje valjda. 2
Wook Posted yesterday at 09:37 AM Posted yesterday at 09:37 AM Dobar duel, izvukli smo nekoliko kategorija zadnji dan za dlaku. Sad derbi vrha, derbi lige od kada postoji.
Recommended Posts