Squabbit Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Neko reko’ trejd? moze i ne mora, da se ne zalim za sada.. bice gore 😉
Zvezdinho Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 6 hours ago, Gaga said: napisacu ovde ako budem krenuo u firesale jokica cu trejdovati svima osim zvekiju Denver ima samo 2 meca u fantazi nedelji kada je finale.
Zvezdinho Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 hours ago, LayupFromTheMidget said: Kod mene imas Kata i Lavina Mislis KAT zvani DTD.
propolis Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Znači Gaford i Micel, Davion 🤣🤣🤣🤣 Zveki ne pitaj me za Kulibalija 🤫
Wook Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Samo lud čovek bi trejdovao Jokića. Ni slučajno nemoj da ga daješ, osim ako hoćeš nama he-he E Bobby, imao si svoje veče 6 na jednog, a sad malo ona, što kaže Mirko Topalović.
Wook Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Gago, znači Gober, znači Lajvli, ili Adams, 2 visoka + VJ Edgecombe, ako se co owner složi. 1
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Koliko si očajan od 0 do dizanje leša CP3 sa free agency-a. Ako je Jokić na prodaju, ja bih dao ozbiljan povrat, tipa Edwards + Clingan + kusur.
propolis Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 44 minutes ago, Wook said: Samo lud čovek bi trejdovao Jokića. Ni slučajno nemoj da ga daješ, osim ako hoćeš nama he-he E Bobby, imao si svoje veče 6 na jednog, a sad malo ona, što kaže Mirko Topalović. Prošle godine sam ga trejdovao vama,osvojio B ligu i ušao u A ligu. Sa tim da sam pola sezone bio na poslednjem mestu tako da to ko je lud ne pije vodu, već ko ume da ga trejduje 😎 Od ostalih vesti: Velika gužva oko Denisa napasti koga traži pola lige.
Mile1 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Wook said: Gago, znači Gober, znači Lajvli, ili Adams, 2 visoka + VJ Edgecombe, ako se co owner složi. Edgecombea ne bi dao ni mrtav 1
Wook Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, propolis said: Prošle godine sam ga trejdovao vama,osvojio B ligu i ušao u A ligu. Sa tim da sam pola sezone bio na poslednjem mestu tako da to ko je lud ne pije vodu, već ko ume da ga trejduje 😎 Od ostalih vesti: Velika gužva oko Denisa napasti koga traži pola lige. To je samo delimično tačno : ) Imao sam već pobedu u finalu, ali me bilo baš briga da ustajem i izbacujem igrača kad su svi tvoji završili, pa sam nabio to's ili upropastio procenete, ne sećam se šta je bilo : ))) Gledaj na to kao na čin dobre volje za trejd Jokića 😁 Na kraju nam ni Janis, ni Jokić nisu doneli A ligu, propustili su gomilu mečeva u po, odigrani se mogli izbrojati na prste jedne ruke za ceo plej of, već nam je A ligu doneo pre svega FA Naji Marshal i onaj drugi FA iz Dalasa Kai Jones, likovi su ubijali. Jokić je garant za siguran opstanak ili visok plasman u ligi, ali za plej of je bolje imati širok roster.
propolis Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Šta da kažem sem hvala na činu dobre volje 😁 Nego @Gaga bio prvi prošle godine u regularci pa sam ga ispresavijao dva puta u mesec dana, u regularnom delu 9:4:0 i u polufinalu 10:3:0 pa je nešto zapretio da ćemo se ćerati u A ligi. Ništa ne spominje za sada... Edited 5 hours ago by propolis
LayupFromTheMidget Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 hours ago, Zvezdinho said: Mislis KAT zvani DTD. Mislim Kat koji uzima DD iako je Dtd. Sta bi sa Alenom? Nema tu dtd? 1
Recommended Posts