Dzep Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Sve što sam želeo da se ne desi se desilo i to u par minuta - loše odbrane i brzi napadi bez potrebe, Wash&Parker na terenu a to je cena rupa u oba pravca... Mi imamo dupli problem, trener je problem ali ni igralči nisu ništa bolji. Poku tri puta sam kao duh, stativa. Ako to ne možeš da pogodiš, o čemu pričamo. Parker no comment, dajte mu pare, priznajte grešku i doviđenja Edited 5 hours ago by Dzep
zemljoradnik Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Grobarcina1992 said: Zoran Savic prvi da leti iz kluba. Zašto on prvi ? 1
Alek The Great Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, zemljoradnik said: Zašto on prvi ? Poslao lose klipove Zeljku na viber. 2 2
Dzep Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I dalje nikog iz kluba da se javi navijačima, ni pisma, ni razglednice... Pogrešili smo, plan za korekciju je takav, izvinite, nema toga kod nas i na kraju sve ima tužno bljutavi ukus 1
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nije Zeljko imao vremena da pripremi dobro mec. Jer kad ima vremena, zna se kako to izgl- oh wait.
le piaf Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Dzep said: I dalje nikog iz kluba da se javi navijačima, ni pisma, ni razglednice... Pogrešili smo, plan za korekciju je takav, izvinite, nema toga kod nas i na kraju sve ima tužno bljutavi ukus Kakav plan? Izgubljeni u vremenu i prostoru
Nikom nista Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 15 minutes ago, kendrick duckworth said: Kako ćemo komšijama sve naplatiti. Valjda Bajernu 🤣
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Posle 4/6, usledilo 18 promasenih trojki za redom. Edited 4 hours ago by Elevator Operater 1
wrach Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sta ces @Dzep vise od toga da Zeljko ne govori ono sto je pricao npr prosle godine - "Ja verujem u ove igrace" Petorke u kojima su Wash i Parker zajedno kao i petorka Kalates, Milton, Bonga, Pokusevski i Tajrik su znak da je covek nemocan da utice na ovu ekipu nazalost. Ja se samo nadam da cemo biti iznad Asvela na kraju sezone.
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, kendrick duckworth said: Vidimo se u Beogradu. Kupere, oslobodi nalog coveku.
kendrick duckworth Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Elevator Operater said: Posle 4/6, usledilo 18 prasenih trojki za redom. 17:11 skokovi na poluvremenu. 44:20 na 30 sec do kraja. 1
Shonewizard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ali da im se svima ovako pičkarski skrati ruka kad je protivnik ušao u seriju, otvorene šuteve nisu ni blizu da pogode Pa jebem li vas sve na gomili, eto rekao sam
Dzep Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, wrach said: Sta ces @Dzep vise od toga da Zeljko ne govori ono sto je pricao npr prosle godine - "Ja verujem u ove igrace" Petorke u kojima su Wash i Parker zajedno kao i petorka Kalates, Milton, Bonga, Pokusevski i Tajrik su znak da je covek nemocan da utice na ovu ekipu nazalost. Ja se samo nadam da cemo biti iznad Asvela na kraju sezone. Trener i nema šta drugo da kaže, ne misliš valjda da će reći da ne veruje u igrače koje ima?? Nije ovo priča za trenera, ovo je kriza a krizu mora da uobliči i reši predsednik
Recommended Posts