Barkley#34 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Čudi me da Hejs nije ovo pogodio. Edited 5 hours ago by Barkley#34
Los_Pollos_Hermanos Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Papanikolesku said: 17 4, 17 20. Hehe 15:4; 17:12; 17:20
Jakob Aman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Malo Dzabariju sto mu igra nije ni za kurac nego ce jos da iritira i ovom frizurom
Eddard Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Brate kakav ciglar. Zašto ima slobodu da završava ovo? Bolje da Bonga šutne iz okreta sa pola nego ovo
Luchifer89 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Čudi me da Hejs nije ovo pogodio. Bio bliži od Kalatesa 4
Sinnerman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Komšije šta vam se tačno dogodilo sa Parkerom? Gledam ga sad, popriličan višak kilograma, još napravio punđu, liči mi na košarkašicu, a ne jednu od najboljih četvorki EL.
Eddard Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jebote, nema osim Save niko da da koš, a i on unsere sve dobro što uradi.
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kakva petorka. 3 cigle, 1 nesnadjeni i 1 raspali milioner. Kupili bismo kos ali nema vise para. BOMBAAAAAAA
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Inficirali smo i Bongu. Svaka cast timu i Zeljku.
Eddard Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Coz29 said: Brate Milton niko od naših veze nema sa kosarkom 1
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Svi rade sve naopako u napadu, kao skup imbecila. Tajrik igra licem, Parker presakce sut i dodaje, Kalates sutira. A posebam mrsupickumaterinu za Jabarija i onu malopre."odbranu" Pismejkera.
wrach Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Evo od kada je usao Parker odlucio sam da gledam samo njega. Jebes rezultat, mi imamo ogroman problem ako ovaj covek nastavi ovako. Bukvalno kao da bojkotuje, ne secam se da sam to ikada video. Dzogira, ne dize ruke, propusta suteve, bas deprimirajuce da smo u njega upucali tolike pare. 1
LEZA Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago A zicer mozemo da damo samo ako prikucamo, drugacije, izgleda da ne ide.
Coz29 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jbt imas Kalatesa Pozoveš rogove sa Tajrikom i Jabarijem Tajrik zarola, Jabari na pop, oni skupe , pas na Vasingtona Kao da je to neka nauka majku mu jebem A mi to jednom nismo odigrali Daj bre teraj ga u kurac I pišam ti se na izjave kako si zadovoljan sa njim
nemanjaol Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovo je skandal sta radi Parker Jebes mu sve trebalo bi da ima nekog osnova da mu odbiju od plate
Xpert Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Parker je zaista teska sramota od kosarkasa. Lika bokvalno boli uvo da se iscima. Jadno i bedno. 1
Recommended Posts