Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 16/10 za tri, 8/7 za dva. Lepo ja rekoh, Draženova Cibona.
realno *w Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 2 minutes ago, Stiletto said: 16/10 za tri, 8/7 za dva. Lepo ja rekoh, Draženova Cibona. 14-7 za dva, ali ok, dobri smo u svakom slučaju... 😄 Odličan podatak je i 14 asistencija za 17 minuta. Edited 12 hours ago by realno *w
Xpert Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Odlicno poluvreme, jedno od najboljih ove sezone. Treba, doduse, reci da nam i Bosna pomaze. Gube lopte kao na traci.
realno *w Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Još mi je u glavi ona užasna atmosfera koju je reprezentacija imala u ovoj hali, pa mi prija ovo iživljavanje.
Dzep Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Bosna nije reper ni za šta, ali ok, mi delujemo korektno pa to treba i pomenuti. U ovakvoj utakmici ima smisla jedino da ukažemo na minuse koji će nas potencijalno koštati u nastavku sezone (a svi znamo da su nas i do sada koštali) a to su povremeno nepotrebno silovanje (uglavnom Sterling) i to što nisu zaustavljali tranziciju Bosne faulovima kada su mogli.
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 7 minutes ago, realno *w said: 14-7 za dva, ali ok, dobri smo u svakom slučaju... 😄 SofaScore jede pite sa statistikom... 1
Xpert Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Za sta covek dade tehnicku... i u kakvom trenutku. Zaista neke stvari koje sudije rade su potpuno besmislene.
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago E, vremena kad je Đoko bio centar kod nas... ne ponovilo se. 1
Dzep Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ja se sećam da veću bukvu u životu nisam gledao uživo. Nego, ovo već postaje neprijatno...
Klipan Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Dzep said: Ja se sećam da veću bukvu u životu nisam gledao uživo. Bozo Djumic i Koprivica…paklena je konkurencija bila…
realno *w Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Na 50 razlike bukvalno jedina bojazan je da se neko ne povredi... i eto ga. Naslonio se na tu nogu dok je izlazio, to je valjda dobar znak.
Dzep Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Super, kakva sezona, nema kraja malerima. Ne znam samo šta je Penjaroja kome skrivio da preživljava ovo sa nama, definitivno ne zaslužuje ovo što mu se dešava 1
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, Klipan said: Bozo Djumic i Koprivica…paklena je konkurencija bila… Obrad Tomić, ko ga se još seća... Nemoj samo povreda na 50 razlike molim te. 2
Jakob Aman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, TripleJ said: ko se povredio ? Bruno
realno *w Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, TripleJ said: ko se povredio ? Bruno je izašao šepajući posle jednog pada.. nadamo se da nije ništa
TripleJ Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago jbga, fali ove godine neki Balsa da guli te minute protiv aba nejjaci na 5. Naravno, fali nam mnogo vise od toga, ali eto, da kazemo da nam i to fali. 1
Recommended Posts