Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moglo je, a rekao bih i moralo biti 30tak razlike. Al smo i mi iskljucili mozak na kraju cetvrtine.
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Al sa kojim samopouzdanjem Poku uzima ovaj sut iz dotrcavanja... 😆 1
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zaista je moguce da nas stignu, jer smo potpuno stali. Sta Radanov trazi na parketu, mislim da ni njemu nije jasno.
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Brat Radanov baš menja Vanju Edited 1 hour ago by Luchifer89 1
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Petorka na parketu ne može da kupi koš ni za kilo zlata.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko je uzasan radanov. Jel mi to opet po starom?
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dva izrazito glupa faula smo napravili. Koliko je Poku nebitan na terenu, užas.
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mozda je prejaka rec, al vecina domacih igraca su granicno retardirani igraci. 2
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jel moguce da lik drzi Radanova i Pokua u istoj petorci?
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Džekiri ima bruka poludistancu. Dilan igra ozbiljnu odbranu večeras.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 poena za pola četvrtine. Mi kad upadnemo u kanal to je Marijanska raselina. 1
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo sta mi igramo u 4/4 je zlocin nad kosarkom. Sreca nasa pa PAO ne koristi sanse, inace bi bilo jako slicno kao protiv Monaka. 1
Coz29 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Elevator Operater said: Jel moguce da lik drzi Radanova i Pokua u istoj petorci? Sprema ih za Kup 😂 a i nas isto
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Xpert said: Ovo sta mi igramo u 4/4 je zlocin nad kosarkom. Sreca nasa pa PAO ne koristi sanse, inace bi bilo jako slicno kao protiv Monaka. Jbg, kratka rotacija dođe na naplatu u 4/4.
wrach Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dzabula i dalje nijedan aplauz za celu utakmicu. Bas me interesuje sto ga ne posalju u Metalac na pozajmicu.
Recommended Posts