BattleBender Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nema srece ovde, Wash, Sterling i Tajrik ce da gledaju da zadrze kolko toliko stats da mogu da pobegnu negde na kraju sezone
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo na licu mesta deluje mnogo gore nego što mislite. Uvek može biti gore, tako da će i biti gore. Hello darkness my old friend 4
TripleJ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Wash je uspeo da sjebe poslednji napad u obe cetvrtine, i to bez blama.
Xpert Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Trenutno smo ubedljivo najgora EL ekipa i do kraja sezone skoro sigurno stizemo do P20. Ekipa bez zelje, bez truda, bez karaktera, bez ikakve reakcije dok je protivnik, nemilice, trpa. Mogu se dovesti igraci i treneri, al ovde pomoci nema. Ova jabuka je trula do srzi i mora da se baci u kantu za smece. Sa sve korpom (upravom). 2
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Elevator Operater said: Potrajali smo 10 minuta. dok smo imali sut za 3 70% to nije odrzivo vise od 1/4 katas nije krem evropskih trenera ali nije ni duduk da dozvoli i Washingtonu da se raspuca i sl Ovo je jos i dobro jer su i oni promasili za 3 dosta 3 minutes ago, Dzep said: Ovo na licu mesta deluje mnogo gore nego što mislite. Uvek može biti gore, tako da će i biti gore. Hello darkness my old friend koliko ljudi ima, okvirno?
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pejnara ubija, mogao bi da vam bude x faktor kad se malo stabilizujete.
Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, ScepanScekicSto said: dok smo imali sut za 3 70% to nije odrzivo vise od 1/4 katas nije krem evropskih trenera ali nije ni duduk da dozvoli i Washingtonu da se raspuca i sl Ovo je jos i dobro jer su i oni promasili za 3 dosta koliko ljudi ima, okvirno? Oko 13-14k, tipa 2/3 hale max 1
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, fradler said: Pejnara ubija, mogao bi da vam bude x faktor kad se malo stabilizujete. 😂😂😂😂😂 ne sprdaj se druze sa nama molim te 2
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako imamo licencu na 3 god, a budemo poslednji, da li nam vraćaju pare kad ispadnemo u EC?
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja ne vidim ikakvog smisla u ovom pokusavanju da se ima sezona. Ako se ovo izgubi, a velike su sanse da hocete, idete na 6-12, jos 20 kola do kraja, ove sezone verovatno ni 55% nece biti dovoljno da top10, pre bih rekao 60+ procentra, odnosno 22,23 pobeda. Sto znaci da vi u 20 kola treba da imate 15 ili 16 pobeda. Uzmes lepo i kao na FM nudis svim klubovima da neko preuzme igrace, ti placas 30-60 posto plate. Washington, Sterling i Tajrik ce do kraja sezone gledati samo da odrze (na silu) svoje statse kako bi mogli lakse da pobegnu odavde na kraju sezone. Prakticno cete potroiti nekih 3,4 miliona do kraja sezone da neko od njih odrzi svoje stats. Ako ih das nekom sa placanjem 50% njihovih plata, mozes da se ustedi 1.5 - 2 miliona... 1
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: 😂😂😂😂😂 ne sprdaj se druze sa nama molim te Ma jasno je da ste trenutno u kanalčini, ali proći će i to kad-tad. Ofanzivni potencijal ekipe je izuzetan.
Igor_ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako ruzno jure statistiku Sterling i Wash. Ovo je bas bezobrazno.
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Videate li ljudi vanju na kretnju Briseta Ljudi aaaaaaaaaaa pa sve bi ih pobio 9:0
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Hahhahahahahha... E moj ćelafuto, gde si ti došao...
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, fradler said: Ma jasno je da ste trenutno u kanalčini, ali proći će i to kad-tad. Ofanzivni potencijal ekipe je izuzetan. Ne zezaj ih stvarno.
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 44-10 serija, ako ne gresim Je l ovo ipak najgora serija ove godine? Jesu bile one od 25-0, ali ne verujem da vsam se desilo da u 44 protivnickih poena dato samo 10 5 minutes ago, fradler said: Ma jasno je da ste trenutno u kanalčini, ali proći će i to kad-tad. Ofanzivni potencijal ekipe je izuzetan. Nece. Mislim mozda nece biti ovoliiiiiiiiiiiko da budu ocajni, ali nece da bude iole krsten tim. Ostatak sezone ce da im sluzi da Washington, Sterling, Tajrik i ostali gledaju da naprave svoje stats za narednu sezonu.
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odvratni smo, ali ovo sa sudjenjem sta nam rade je jednako odvratno. Digni neku buku oko toga kao klub, jebem mu majku vise. 1
wrach Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pejn na pozivanju na tajm out u fazonu, jel moguce s kim sam ja dosao da igram
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, wrach said: Pejn na pozivanju na tajm out u fazonu, jel moguce s kim sam ja dosao da igram pa da verujem da su to skontali i kalates i bruno fernando evo duejn u prepoznatljivom modu
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 3 minutes ago, Elevator Operater said: Odvratni smo, ali ovo sa sudjenjem sta nam rade je jednako odvratno. Digni neku buku oko toga kao klub, jebem mu majku vise. Nemoj MCT, molim te. Elem, mora im se vratiti za ovo što rade i kako se ponašaju. Košarkaški Bogovi, udrite, i nemojte imati milosti za njihove mizerne karijere Edited 2 hours ago by le piaf
Recommended Posts