Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mislim da je ovaj raspad do boje dresova protivnika. Ne leze nam zelembaci. Nema sta drugo. 1
Igor_ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago O vasoj trenutnoj igri dovoljno govori sto Wash sa 18 brzih poena ima index 13...
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 36 poena Krke za četvrtinu. Nekad toliko nisu davali za celu utakmicu.
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odnos indeksnih poena na poluvremenu: 67:30. I primljena 52 poena. Protiv Krke. Jedne od najgorih ekipa u ligi. Nikakav dalji komentar nije potreban. 2
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Indeks rezultat 67:30 na 8 poena razlike 😮 Auuuu sta je ovo, prelazim i ja u pesimiste (ili bolje reci realiste). 1
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ali ja sam uveren da su oni i dalje glavni likovi i gud gajz u svojim low iq glavama. Uveren. Mentalitet toliko americki, da je prakticno srpski. Edited 2 hours ago by Elevator Operater
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jedino pozitivno iz Ljubljane je pederovanje Firera sa tribina, regler majstor na Areni otišao na kafu 😉 2
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Al će ovo španac i kvazimodo da oprave... Mater vam jebem bednu
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dvejn uveliko vec cepa za statse i buduci angazman, kurac njega zabole za Partizan. Zadnji put loptu dodao protiv Pariza 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dvejn 38p, 9-10 za 3. Al protiv svake ozbiljne ekipe ovo bi bilo odavno gotovo.
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovde svako igra za sebe. Ovi bi uzivali u Kini, ili nekoj egzotici, gde se mogu ovako puniti statsi.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jeste da Dujan budži statistiku, ali trojke zasad 9/11, arealno..
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Elevator Operater said: Dvejn uveliko vec cepa za statse i buduci angazman, kurac njega zabole za Partizan. Zadnji put loptu dodao protiv Pariza 9 od 11 za 3. Kad mu ovako daju prostora, ne promašuje. Ima da zabode dobar ugovor, dobar igrač, šteta zbog njegovih bubica
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Duan juri rekord lige u broju trojki u jednoj utakmici. Fale mu jos 2.
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jos jedna za rekord. I onda jos 2p za rekord lige u broju poena u jednoj utakmici.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, ScepanScekicSto said: Moze da mi popusi kurac 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sramota me je... iskreno Ni veceg kluba ni manjih igraca
Recommended Posts