Patriota iz kauca Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Xpert said: Da, rekao bih da nam je za pobedu, neophodan bolji sut i malo bolja odbrana. Za pobedu je potrebno da nastavimo ovako i da imamo ničije lopte. Za sada su sve bile njihove. Ne igraju pametnije ali sa više energije idu po ničije lopte.
Dzep Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Poku ima neki problem sa fizičkom spremom, kao da dva minuta ne može da odigra a da se ne zadiše
Xpert Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Nije tu samo fizicka sprema. Kuburi i sa donosenjem odluka. Ili ne razmisli uopste, ili overthinking. EDIT: Ovakve stvari ne mogu da razumem. 10 sekundi prodje, mi ne mozemo da se saberemo u odbrani, a uopste nisu krenuli odmah u realizaciju. Komunikacija na nivou obdanista. Edited 6 hours ago by Xpert
Alek The Great Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Uopste nije slucajno sto gubimo kada su u igru usli Dilan i Sterling.
Dzep Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sterling je kralj, prva akcija na terenu, ne gradi Kodija, 2+1 😂😂 Cigani su bacili sve na nas u trećoj, čak se i dobro držimo koliko nismo uspeli da odgovorimo. Opet će da bude energy thing, ko uspe više da bije, pobediće
Xpert Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Poku nesto i uradi, al Osetkowski potpuno beskorisna masa na parketu.
wrach Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Da se zapita covek ko je trazio ovog Ostekovskog da dodje u Partizan... a da...
Sinnerman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Ooooo komšiiijeeee, samo da vidim kakvo je stanje kod vas? Ovi moji puštaju dole ulje, nečitljivi su, pa reko da vidim je l kod vas ista situacija? Edited 5 hours ago by Sinnerman
Xpert Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nase branjenje trojke je veceras na nivou amaterskih ekipa.
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago A ko nama brani da stisnemo odbranu poput njih? Posto imamo "vrhunski kvalitet i dubinu"? Lep mali podsetnik da se kvalitet tima ogleda u oba smera.
le piaf Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sterlingu bih zalepio šamarčinu, smrad jedan smrdljivi bezobrazni
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Panatinaikosovali su nas, skoro pa preslikano iz Atine. Jedino sto mi dobru igru iz prve 3/4 nismo materijalizovali sa vecom prednoscu od 2 poena.
Dzep Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovo nije samo branjenje trojke, Cigani su dali makar dve jako teške trojke te je to i razlika 2
le piaf Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sa Jagom na terenu oni igraju presing, a mi ne možemo da postavimo napad, celu četvrtinu.
Xpert Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jebiga, sad na kraju im uslo sve. Protiv toga se ne moze. Imaju za 3 skoro 60%.
NikadProtivŽelimira Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Usrale ih trice, nesviran faul na Brunu i faul u napadu Šejka kao podsetnik da u ABA nema gostujuće pobede ako si Partizan u derbiju. 2
Recommended Posts