Xpert Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Evo i Sterling izbacio sebe iz utakmice. A igramo bez cetvorke veceras. Obojica smejurije. Edited 8 hours ago by Xpert
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kuku nw zna se ko je gori osetkovski ili pokusevski
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Lepo napisah na svakoj poziciji nesto imamo, na 1 i 3 top, al zato na 4 kuku majko... koliko su mrtvi i uzasni
Dzep Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Klasika za nas u prethodnih par utakmica, probaj da preživiš prvo a u drugom trpaj sve na Karlika i da vidimo šta može da se uradi... Edited 8 hours ago by Dzep
Xpert Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Radanov je simpa lik, al nema sta da trazi na parketu u ovakvim utakmicama.
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kakav je bolid Radanov. Previše je u našem timu likova koji ne uključuju mozak.
le piaf Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Joj gledaj ovog Fernanda što pokazuje too small Jagu hahaha, životee 😹 1
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, Barkley#34 said: Kakav je bolid Radanov. Previše je u našem timu likova koji ne uključuju mozak. jbg oni na 5 Bolomboj, Rivero, Motejunas na 4 Moneke, Odzelej na 3 Kalinic na 1 i 2 Nwora, Karter, Butler, CMM mnogo bratw Nama ulaze Radanov, Lakic, Pokusevski 2
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Bravo za komsije navijace regleri ne rade izgleda 3 1
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, Shonewizard said: Ne radi regler jer su komentatori u hali? 😂 moraju da stavljaju ruke preko mikrofona onda 2
Jakob Aman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Moze da se igra sa njim. Posebno u el kad im bude moranje...
Xpert Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Na kraju, vodimo na poluvremenu. Kako? Verovatno ni sami ne znamo. Glavni utisak je da se igra daleko od maksimalnih broja obrtaja na obe strane. 2
ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Cu moze... mora da se igra... mi prakticno igramo bez pozicije 4, i pola pozicije 2, jer je ovaj bolid sam sebe iskljucio iz urakmice
le piaf Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Imam utisak da su naši bekovi, Milton i Karlik popili 5 blokada minimum, od Nwore.
ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Xpert said: Na kraju, vodimo na poluvremenu. Kako? Verovatno ni sami ne znamo. Glavni utisak je da se igra daleko od maksimalnih broja obrtaja na obe strane. za njih necu da tvrdim... nisam ih gledao puno... al mi mislim fa mozemo bolje od ovoga
Shonewizard Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago S obzirom da je Karlik dosta tanak, a Sterling se isključio iz utakmice jer je idiot, vrlo dobro poluvrijeme a rezultat odličan.
Dzep Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jbg Cigani mučki gazdi, s leđa 😂 Mi smo stvarno (za sad) vrlo pristojni, nema previše izgubljenih lopti koje rezultiraju lakim poenima, ne silujemo, imamo 20 skokova, Braun ima tri lične te nas je to pojačalo u odbrani u prvom poluvremenu, mada mislim da će nam biti potreban za drugo pol, mora neko da bude u stanju da bude konstantna pretnja sa trojke a to niko drugi sem njega i Dilana nije
Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 46 poena i vođstvo za poluvreme sa samo jednom pogođenom trojkom. Moram da budem zadovoljan ali mora i mnogo bolje u drugom. 2
Barkley#34 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Fizički du dominantiji i dužu klupu imaju. Solidan im je i šut za sada. Drži nas brutalan ofanzivni skok, neka srećna a neka pametna rešenja u napadu. Odbrana nam je toplo-hladno. Vodimo zato što ne odustajemo, kao i u EL utakmicama a i oni isto tako veoma variraju u koncentraciji i pameti pri izboru rešenja. Sterling nam je jebo kevu, neka smiri glavu u drugom. On je baš dobar sluga a loš gospodar.
ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bolomboj... retko zahvalan igrac, a kao covek mi deluje bas na mestu... 1
Xpert Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Da, rekao bih da nam je za pobedu, neophodan bolji sut i malo bolja odbrana.
Recommended Posts