Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Evidentan je neki mega umor, samo niđe veze odakle je sad naišao, u ovom periodu
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ova ekipa kad nije blizu max br obrtaja, je mucna za gledanje.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A mozda je Dubai ipak ozbiljniji i mnogo kvalitetniji klub od Virtusa?
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 1 minute ago, Don Dusko said: A mozda je Dubai ipak ozbiljniji i mnogo kvalitetniji klub od Virtusa? Bili smo na pragu da dobijemo Fener u gostima, Real sa 7 igraca. Jel Dubai i od njih ozbiljniji? Vec neko vreme suptilno (mada sve manje suptilno) insinuiras kako se uvek nasi rivali pitaju za sve Edited 2 hours ago by Elevator Operater 1
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovde nije bitan protivnik, vec stav igraca Partizana. A on je veceras nikakav. 1
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne pogadjamo, zaustavili Carlika i to je to oni su napadacki vrhunski... mislim generalno, nocas onako... Tek ce se videti koliko mozemo protiv ozviljnijih ekipa... Just now, Xpert said: Ovde nije bitan protivnik, vec stav igraca Partizana. A on je veceras nikakav. pogledaj Sterlinga jer mu nije dodatw lopta sad u zadnjem napadu 21 minutes ago, Elevator Operater said: Da se osvrnem sada na glavnu KKP temu, ABA ligu, obavezu osvajanja i dubinu našeg rostera....samo baciti pogled na drugu stranu terena. E to je dubina. A ne Popuš, Radanov, Arijan* i mali Uroš. Edit* Jeste, postoji obaveza osvajanja... ne vidim u cemu je problem? sad odjednom je Popus a nije unikorn, sad je Arijan, a nije zli Zeljko koji ga sputava... Sad imamo razumevanja sto nas Dubai razmontira u sred Bg posle utakmoce sa zvezdom za manje od 24h, a na putovanje tamo i poraz jel treba da pisemo sta se ovde pisalo? a da... to je ipak neko drugo vreme...
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Utisak sa lica mesta - imam osećaj da gledam utakmicu koju ne možemo da dobijemo tri dana da se igra... Dobro smo skautirani, rešen Karlik, rešen Kalates, rešeni i mi
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Ne pogadjamo, zaustavili Carlika i to je to oni su napadacki vrhunski... mislim generalno, nocas onako... Tek ce se videti koliko mozemo protiv ozviljnijih ekipa... pogledaj Sterlinga jer mu nije dodatw lopta sad u zadnjem napadu Slazem se 100%. I onda ti meni reci kako je neuspeh Penjaroje ne pobediti ovakav roster u plejof seriji? A tek Zvezdu. Radanov, Pokusevski, Lakic deo KKP standardne rotacije. Nekoliko kolega je, cini se, pogresnog utiska da smo mi neki dubok i kvalitetan roster. Kvalitet je osrednji za EL uslove, a dubina medju 3 najpliće ekipe.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Elevator Operater said: Vec neko vreme suptilno (mada sve manje suptilno) insinuiras kako se uvek nasi rivali pitaju za sve Pa pita se nesto i Dubaji majku mu? Naravno da vi izadjete sa stavom da se borite mozda mozete i da dobijete. Samo kad citam nas i vas ispada da se Zvezda i Partizan samo pitaju a ostali samo gledaju. Pa onda bude tragedija ako se izgubi ono gde navijaci procene da ne sme.
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šćepane, mislim da je vreme da prihvatiš činjenicu da Želimir više nije trener Partizana. 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Elevator Operater said: Slazem se 100%. I onda ti meni reci kako je neuspeh Penjaroje ne pobediti ovakav roster u plejof seriji? A tek Zvezdu. Radanov, Pokusevski, Lakic deo KKP standardne rotacije. Nekoliko kolega je, cini se, pogresnog utiska da smo mi neki dubok i kvalitetan roster. Kvalitet je osrednji za EL uslove, a dubina medju 3 najpliće ekipe. Odgovorio sam ri... ne postoji opravdanje da odigras ovakvo poluvreme... problem je sto nema ko da da kos, mi sa pozicije dva nemamo nikakav doprinos, sto kad ne pogodimo prvih par suteva sve ide u kurac, ali i sto je motivacija nocas dosta slaba... Mozda se nisam dobro izrazio, obaveza borbe postoji, a ne da te dubai resava u prvom poluvremenu... aj da vidimo kako cemo drugo, al mrka kapa koliko mo se cini 1 minute ago, le piaf said: Šćepane, mislim da je vreme da prihvatiš činjenicu da Želimir više nije trener Partizana. Nemas pojma koliko sam svestan toga..
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Samo kažem da se non stop vraćaš na Željka, te ovo se pričalo, te ono, a piše se i sad ono kako vidimo dešavanja na terenu. 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) U pravu si edit: bez ikakve ironije Edited 1 hour ago by ScepanScekicSto
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa zar nije tako, vidiš da niko nije zadovoljan kako izgledamo. Ja bih bio i oštriji, da sam emotivno više involviran, kao kada je Želimir bio trener. 1
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Luchifer89 said: Lakić ipak faktor Kad se vrati u opanke odmah se vidi da znači timu. A pomoglo je i to što smo konačno ubacili nešto u nizu.
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Totalno druga energija i voljni momenat, i odmah se reflektuje i na igru i na rezultat
Recommended Posts