m0k1 Posted March 15 Posted March 15 26 minutes ago, Xpert said: Fino poluvreme. I Cedevita igra poprilicno kvalitetno. A mi prelako ulazimo u nervozu, nakon prve lose sudijske odluke. I to prilikom vodjstva i kada je odnos u faulovima bio 12:5 cini mi se - znaci nikakva tendeciozna kradja i slicno. Bas apsolutno nepotrebno i glupo. 1
Jakob Aman Posted March 15 Posted March 15 Dr Karlik Mislim da nijednom timu u el neki igrac nije falio koliko on nama.
Patriota iz kauca Posted March 15 Posted March 15 (edited) Lakić kad izađe iz svoje uloge energy boost je teška štetočina. Kad će Nakic? Zna li neko? Edited March 15 by Patriota iz kauca
Elevator Operater Posted Tuesday at 07:07 PM Posted Tuesday at 07:07 PM (edited) Jebo te Bruno Kaboklo da te jebo u taj tvoj studio mikrofon. Edited Tuesday at 07:07 PM by Elevator Operater 1 3
Volter Posted Tuesday at 07:07 PM Posted Tuesday at 07:07 PM Nije Bruno Kaboklo, nego Fernando. Joj Radojeviću
Elevator Operater Posted Tuesday at 07:09 PM Posted Tuesday at 07:09 PM Pocetak zalaganjem podseca na onaj period.
realno *w Posted Tuesday at 07:10 PM Posted Tuesday at 07:10 PM Kabengele u beli medved statusu na početku... 1
Elevator Operater Posted Tuesday at 07:10 PM Posted Tuesday at 07:10 PM Rekli nam da je Dubai u strasnoj formi, pa smo se automatski usrali? Jer tako izgledamo
realno *w Posted Tuesday at 07:14 PM Posted Tuesday at 07:14 PM Kako ljudi dobijaju bacanja, ovo nije realno. Pa ima mismeč, daj malo da se igra, da zaradi poene...
Elevator Operater Posted Tuesday at 07:22 PM Posted Tuesday at 07:22 PM Mozda pogresan utisak jer gledam preko tv, ali publika deluje i mrtvije nego igraci. 1
Xpert Posted Tuesday at 07:23 PM Posted Tuesday at 07:23 PM Jeziva cetvrtina. Deluju kao da ih je neko puskom terao da igraju ovu utakmicu.
Elevator Operater Posted Tuesday at 07:25 PM Posted Tuesday at 07:25 PM (edited) Da se osvrnem sada na glavnu KKP temu, ABA ligu, obavezu osvajanja i dubinu našeg rostera....samo baciti pogled na drugu stranu terena. E to je dubina. A ne Popuš, Radanov, Arijan* i mali Uroš. Edit* Edited Tuesday at 07:28 PM by Elevator Operater 1
realno *w Posted Tuesday at 07:27 PM Posted Tuesday at 07:27 PM Just now, Elevator Operater said: Da se osvrnem sada na glavnu KKP temu, ABA ligu, obavezu osvajanja i dubinu našeg rostera....samo baciti pogled na drugu stranu terena. E to je dubina. A ne Popuš, Radanov i mali Uroš. Ma da, smešni smo. Još kad dodaš da Sterling koji bi trebao bar u teoriji da bude neki faktor, ne igra ništa, onda je jasno koliko su sve vrti oko 3-4 igrača.
Xpert Posted Tuesday at 07:30 PM Posted Tuesday at 07:30 PM (edited) Boze me sacuvaj ove nase igre. Energija, fokus, selekcija suteva... cist kriminal. Edited Tuesday at 07:30 PM by Xpert
Luchifer89 Posted Tuesday at 07:32 PM Posted Tuesday at 07:32 PM Nismo motivisani da pomognemo komšijama
Recommended Posts