le piaf Posted Sunday at 01:09 PM Posted Sunday at 01:09 PM Prva 4 minuta 3/4 su sramota za košarku 🙂
Xpert Posted Sunday at 01:13 PM Posted Sunday at 01:13 PM Ovo nije bio faul Bruna. Povremeno se bas izdrkavaju nad njim.
m0k1 Posted Sunday at 01:14 PM Posted Sunday at 01:14 PM 26 minutes ago, Xpert said: Fino poluvreme. I Cedevita igra poprilicno kvalitetno. A mi prelako ulazimo u nervozu, nakon prve lose sudijske odluke. I to prilikom vodjstva i kada je odnos u faulovima bio 12:5 cini mi se - znaci nikakva tendeciozna kradja i slicno. Bas apsolutno nepotrebno i glupo. 1
le piaf Posted Sunday at 01:19 PM Posted Sunday at 01:19 PM Lepo je gledati Karlika da igra košarku 😌
Jakob Aman Posted Sunday at 01:31 PM Posted Sunday at 01:31 PM Dr Karlik Mislim da nijednom timu u el neki igrac nije falio koliko on nama.
Patriota iz kauca Posted Sunday at 01:40 PM Posted Sunday at 01:40 PM (edited) Lakić kad izađe iz svoje uloge energy boost je teška štetočina. Kad će Nakic? Zna li neko? Edited Sunday at 01:41 PM by Patriota iz kauca
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Jebo te Bruno Kaboklo da te jebo u taj tvoj studio mikrofon. Edited 2 hours ago by Elevator Operater 1 3
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Rekli nam da je Dubai u strasnoj formi, pa smo se automatski usrali? Jer tako izgledamo
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako ljudi dobijaju bacanja, ovo nije realno. Pa ima mismeč, daj malo da se igra, da zaradi poene...
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mozda pogresan utisak jer gledam preko tv, ali publika deluje i mrtvije nego igraci. 1
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jeziva cetvrtina. Deluju kao da ih je neko puskom terao da igraju ovu utakmicu.
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Da se osvrnem sada na glavnu KKP temu, ABA ligu, obavezu osvajanja i dubinu našeg rostera....samo baciti pogled na drugu stranu terena. E to je dubina. A ne Popuš, Radanov, Arijan* i mali Uroš. Edit* Edited 2 hours ago by Elevator Operater 1
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Elevator Operater said: Da se osvrnem sada na glavnu KKP temu, ABA ligu, obavezu osvajanja i dubinu našeg rostera....samo baciti pogled na drugu stranu terena. E to je dubina. A ne Popuš, Radanov i mali Uroš. Ma da, smešni smo. Još kad dodaš da Sterling koji bi trebao bar u teoriji da bude neki faktor, ne igra ništa, onda je jasno koliko su sve vrti oko 3-4 igrača.
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Boze me sacuvaj ove nase igre. Energija, fokus, selekcija suteva... cist kriminal. Edited 2 hours ago by Xpert
Recommended Posts