Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Elevator Operater said:

THT je paklen. Granicno debeo, nabacan, prejak i brz.

Ja sam i dalje stava da je to greska u selekciji, da se sve raspadne bez jednog igraca.

moguce...

sad svi znamo da je greska, one sezone sa exumom i ekipom je bila slicna prica, raspalo bi se mozda sve da se neko povredio itd itd

sad je najlakse biti pametan i sve znati

Posted
Just now, ScepanScekicSto said:

moguce...

sad svi znamo da je greska, one sezone sa exumom i ekipom je bila slicna prica, raspalo bi se mozda sve da se neko povredio itd itd

sad je najlakse biti pametan i sve znati

Oduvek je greska da sve u timu zavisi od samo 1 igraca, nije ovo naknadna pamet.

Opet se sudije smradišu sa dosudjivanjem faulova. Nas lepo pretuku pa onda mozda dunu, za njih na prvi kontakt

Posted
1 minute ago, Elevator Operater said:

Oduvek je greska da sve u timu zavisi od samo 1 igraca, nije ovo naknadna pamet.

videti pod Larkin, Nun, cak i donekle Laprovitola

Just now, Don Dusko said:

Kako brate nije greska u selekciji ako se sve raspadne bez jednog igraca?

Ako je tako jebes takav tim.

To je tim na staklenim nogama.

I tebi odgovor isti

Posted
33 minutes ago, Xpert said:

Ma Bruno je odigrao vrhunsko poluvreme, ali radeci ono sto zna dobro. A to je igra pod kosem.

Cemu potreba da izmislja toplu vodu i pokusava neke Jokicevske pasove i sjebe momentum, nicim izazvano.

Generalno odlicno poluvreme, al mora se reci da je Fener promasio gomilu otvorenih suteva.

To je ipak lakše reći...

Oni su se u početku oslonili na Birča, a kad ga je ovaj razneo, krenuli da organizuju pomoć na Brunu.  Njemu su povratne lopte najveći problem u igri i na tome mora da se radi.

Ali opet kažem, nije da je tako jednostavno, u fazonu "nemoj da šalješ povratne, nego diži na obruč".

Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

Kako brate nije greska u selekciji ako se sve raspadne bez jednog igraca?

Ako je tako jebes takav tim.

To je tim na staklenim nogama.

To nije bila gotova ekipa, tražili su se ozbiljan plej i centar. Problem je tajming povrede.

Posted (edited)
2 minutes ago, Alek The Great said:

Jesmo li se mi to posvadjali sa generalnim sponzorom?

Ne, mislim da je do turskih zakona.

Edited by realno *w
Posted

Wash i nekako. Sterling nikako ne sme da igra išta više od čekača u korneru i to samo ako je moguće sakriti ga na nekom kamenjaru bez ulaza u odbrani

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...